Timmers & Timmers Makelaardij
Timmers & Timmers Makelaardij
Timmers & Timmers Makelaardij

Welkom Bij Timmers & Timmers

Timmers & Timmers makelaardij en hypotheken is gespecialiseerd in de verkoop van woningen, begeleiding bij aankoop van woningen, taxaties, hypotheekadvies - en bemiddeling, verzekeringen en financieel -fiscaal advies.

Meer informatie hierover vindt u door een van de rubrieken te openen. Wij bemiddelen ook bij de verhuur van uw woning! Voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u ons altijd bellen of mailen. Wij zijn u graag van dienst!


Een goede relatie

Timmers & Timmers makelaardij en hypotheken streeft naar het onderhouden van een nauwe persoonlijke relatie, een optimale onderlinge verstandhouding en zonodig veelvuldig overleg teneinde voor de klant tot de beste verantwoorde oplossing te komen. Daarbij hanteren wij aantrekkelijke tarieven.

Voor meer informatie over de verschillende onderdelen van dienstverlening verwijzen wij naar de desbetreffende pagina waar deze onderdelen worden toegelicht. Wilt u een gratis hypotheekberekening? Klik dan hier.


 

 

Laatste Nieuws:
Pas op bij direct advies van bank of verzekeraar
Pas op bij direct advies van bank of verzekeraar

Stichting ODIN, kennisinstituut voor onafhankelijk financieel advies, waarschuwt consumenten extra voorzichtig te zijn bij het kopen of omzetten van financiële producten bij banken en verzekeraars, zonder tussenkomst van een onafhankelijk advieskantoor.

Uitspraak Klachteninstituut

Directe aanleiding voor deze waarschuwing zijn twee recente uitspraken van het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening. Hieruit blijkt dat het direct aanschaffen van een hypotheek bij bank of verzekeraar zomaar enkele duizenden euro's extra kan kosten.

In de eerste zaak (direct bij een bank) is niet naar de hypotheekvoorwaarden van een bestaande hypotheek van een andere bank, die werd opgezegd, gekeken. Daarin zat een boeteclausule, waardoor de klant duizenden euro's boete moest betalen. Het Klachteninstituut vindt dat een hypotheekverkoper van de bank niet hoeft te onderzoeken hoe de bestaande hypotheek (van een andere bank) er precies uit ziet.

In een vrijwel identieke zaak van een andere consument, nu bemiddeld via een onafhankelijk advieskantoor, kwam het Klachteninstituut tot een hele andere conclusie. Een onafhankelijk adviseur heeft wel onderzoeksplicht en had de klant moeten waarschuwen voor de boeterente. De adviseur wordt veroordeeld tot het betalen van een groot deel van die boete.

Verkopers en adviseurs
Hiermee bevestigt het Klachteninstituut dat er een belangrijk verschil is tussen directe adviseurs en onafhankelijke adviseurs. De directe adviseurs zijn productverkopers, die alleen maar oog hoeven hebben voor het afzetten van eigen producten. Onafhankelijk adviseurs hebben een bredere adviesverantwoordelijkheid, die start met het klantbelang.

Voorzitter Jeffrey Leichel van Stichting ODIN: "Wie bij de Rabobank, ING of ABN/AMRO binnenloopt voor een financieel advies (hypotheek, pensioen, vermogensopbouw) krijgt alleen de producten van die bank voorgeschoteld. Er is geen focus op het vergelijken van kosten en voorwaarden met concurrenten. En dat is zorgelijk, want juist die elementen bepalen in belangrijke mate het uiteindelijke rendement. 

Het nieuwe 'loket hersteladvies beleggingsverzekeringen' van het Verbond van Verzekeraars gaat bijvoorbeeld ook van dit 'oogkleppen advies' uit. Dit loket zegt mensen te helpen met gratis advies om van hun woekerpolis af te komen. Maar als je het goed leest, blijkt het advies ook hier weer een gebonden advies, waarbij alleen producten van dezelfde verzekeraar worden aangeboden. Het zijn ook hier weer gewoon verkopers en geen adviseurs"

Execution only via robotverkoper
Stichting ODIN ziet ook een trend bij banken en verzekeraars waarbij hun directe verkopers worden ingeruild voor digitale verkopers. Dat is nog goedkoper en via slimme scripts kun je consumenten nog beter sturen naar de gewenste producten.

Directies van banken en verzekeraars investeren met overtuiging in robotadvies, waarbij de klant alle risico's loopt, het werk zelf allemaal moet doen en de onafhankelijke adviseur wordt uitgeschakeld. Deze zogenaamde 'execution only' dienstverlening betekent eigenlijk 'garantie tot aan de deur'.

De onafhankelijke adviseur is daarmee nog de enige partij in de markt die wel verantwoordelijkheid neemt voor het advies en de analyse van bestaande producten. Ook levert zij nog als enige partij een op de wensen van de klant afgestemde nazorg.

Goedkoop is duurkoop
Het NIBUD waarschuwt consumenten dat financiële vraagstukken vaak ingewikkeld zijn. Een verkeerde beslissing kan duizenden euro's kosten. De recente uitspraken van het Klachtensinstituut bevestigen dit.

Stichting ODIN heeft berekend, dat een hypotheekadvies van een onafhankelijk adviseur zo'n 500 tot 800 euro duurder is dan de kosten van een hypotheekverkoper bij de bank. Die kosten zijn ook nog eens fiscaal aftrekbaar.

Dat dit een waardevolle investering is, wordt ook bevestigd door onderzoek van Dr. F. de Jong, verbonden aan het 'Amsterdam Centre of Insurance Studies'. Uit dit onderzoek blijkt, dat de waarde van advies toeneemt naarmate de onafhankelijkheid toeneemt. Onafhankelijk advies biedt een hogere kans dat de cliënt de juiste beslissing neemt en dat de juiste match wordt gemaakt.

ODIN voorzitter Leichel; "Er is juist in deze tijd veel behoefte aan goed en onafhankelijk advies over pensioen (door kortingen op het werkgeverspensioen), hypotheek (door de lage rente) en vermogensopbouw (door de lage rente en nog een paar miljoen woekerpolissen). Als het aan verzekeraars en banken ligt, gebeurt dat zoveel mogelijk direct, liefst digitaal en execution only. Een gewaarschuwd mens telt voor twee"
 
lees verder »

In ons archief
 • Tweedeling op de woningmarkt in Nederland »
 • Adviseurs positief over provisieverbod »
 • Hypotheek Nieuwtjes »
 • Europese regelgeving voor hypotheken »
 • Straks twee weken bedenktijd voor hypotheek »
 • CBS: Ruim miljoen huishoudens komen moeilijk rond »
 • Stijgt of daalt de huizenprijs in uw regio? »
 • Prijsonderhandelingen het spannends voor huizenkopers »
 • Extra fiscaal voordeel via Energie Investeringfsaftrek »
 • Vervolg zonnepanelenproject Landgraaf »
 • Leefbaarometer over de leefbaarheid in alle buurten en wijken »
 • De zorgplicht van de bank(en) is doorgeschoten »
 • Het wil economisch - maatschappelijk - sociaal maar niet vlotten met Heerlen »
 • Huizenprijzen de lucht in »
 • Hypotheekopsteker voor tweeverdieners »
 • Meer hypotheekruimte voor de aflossende student »
 • Huizenmarkt Parkstad Limburg »
 • Prinsjesdag 2015 »
 • Geen Nederlandse Hypotheek Instelling »


 • nieuw

  Heerlen - Zeswegen, Dominee Pontierstraat 22

  te koop - €119.900,-  

  Een keurig en goed onderhouden tussenwoning, gelegen aan een speelplein, met berging aan de voorkant en terras - tuin met achterom aan de achterkant gesitueerd, parkeerplaatsen voor de deur. Ideaal voor starters - startende gezinnen!!  meer informatie >>


   
  nieuw

  Heerlen - Zuid, Caumerbeeklaan 62A

  te koop - €429.000,-  

  Karakteristiek halfvrijstaand / geschakeld herenhuis met voortuin, fietsenstalling en diepe oprit aan de voorkant, overdekt terras met buitenhaard, vijverpartij en fraai aangelegde tuin met prieel en tuinhuis aan de achterkant. 

     meer informatie >>


   
  nieuw

  Heerlen - Bekkerveld, Bekkerweg 64 en / of 64 a

  te koop - €379.000,-  

  Een fantastisch, karakteristiek, multifunctioneel object ( voormalige Talmakerk), dat in de afgelopen jaren van buitenaf en van binnenuit gezien volledig is gemoderniseerd, gerenoveerd en verbouwd met duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen, waarbij karakter en sfeer van het object niet uit het oog zijn verloren. 

  INTERESSANT!!!

  Ook de achtergelegen parochiewoning, Bekkerweg 64 A te Heerlen, deel uitmakende van het totale gebouw kan gekocht worden, en in een totale transactie betrokken worden.

  De parochiewoning heeft een separate zij-ingang, een royale tuin gesitueerd aan de achterkant en aan de zijkant van het gebouw, en de woning is deels reeds schitterend van binnenuit gerenoveerd. De vraagprijs van de parochiewoning bedraagt € 159.000,-- K.K. ( zie ook arcering bijgevoegde tekeningen).   meer informatie >>


   
  nieuw

  Heerlen - Bekkerveld, Benzenraderweg 128 c

  te huur - €1.750,-  

  Deze winkelruimte, die gelegen is op een hoeklocatie in de zeer geliefde en populaire wijk Aarveld / Bekkerveld, is voorzien van een hoofdingang,zij-ingang, groot souterrain die per trap of goederlift bereikbaar is, alsook een grote representatieve ruimte op de begane grond.

     meer informatie >>


   
  nieuw

  Heerlen - Bekkerveld, Benzenraderweg 128 c

  te koop - €249.000,-  

   Deze winkelruimte, die gelegen is op een hoeklocatie in de zeer geliefde en populaire wijk Aarveld / Bekkerveld, is voorzien van een hoofdingang,zij-ingang, groot souterrain die per trap of goederlift bereikbaar is, alsook een grote representatieve ruimte op de begane grond.
     meer informatie >>


   
  nieuw

  Heerlen - Centrum, Prinses Beatrixstraat 24

  te koop - €115.000,-  

  Aan de rand van Heerlen – Centrum ligt dit in een perfecte staat verkerende en onderhouden 2 slaapkamer appartement. Het appartement is de laatste jaren geheel gerenoveerd en gemoderniseerd. Het appartement is gelegen op verdieping 4 en heeft zowel, aan de voorkant, alsook aan de achterkant een heel mooi uitzicht rondom.  meer informatie >>


   
  nieuw

  Kerkrade - Spekholzerheide, Drievogelstraat 32

  te koop - €145.000,-  

  Een ruim tussengelegen herenhuis met onderdoorgang naar garage, berging, en achterom naar overdekte terras.  meer informatie >>


   
  nieuw

  Heerlen - Meezenbroek, Frans Halsstraat 14

  te koop - €129.500,-  

  Een werkelijk perfect onderhouden en instapklare tussenwoning met voortuin, overdekt terras, fijn aangelegde tuin met tuinberging, carport en poort met loopdeur naar eigen weg achterom.

   

   

     meer informatie >>


   

  maastricht, Via Regia 188 v

  te koop - €115.000,-  

  Een 1 slaapkamer appartement met 2 balkons, een prive-berging en een eigen parkeerplaats in de parkeergarage, gelegen op de bovenste (15e) verdieping.

     meer informatie >>


   

  Heerlen - Schaesbergerveld, Schaesbergerweg 187

  te koop - €159.000,-  

  Een hele ruime tussenwoning met een royale woonkamer, separate eetkamer, separate keuken, ruime tuin met achterom, gelegen op loopafstand van treinstation "de Kissel", bus en treinstation Heerlen, het nieuwe Maankwartier en centrum Heerlen.

     meer informatie >>


   

  Heerlen - Eikenderveld, Gouverneurstraat 61

  te koop - €119.000,-  

  In een zeer kindvriendelijke wijk / straat met veel groen, in de nabijheid van kinderspeelplaats en van uitvalswegen naar Maastricht, Aken, Luik, Eindhoven en op loopafstand van het centrum gelegen aantrekkelijke tussenwoning met oprit, garage, 3 slaapkamers, grote badkamer woonkamer met open keuken en diepe tuin in wijk Eikenderveld.

     meer informatie >>


   

  Heerlen - Heerlerheide, Van der Scheurstraat 67

  te koop - €165.000,-  

   Een zeer goed onderhouden, ruim en instapklare hoekwoning met separate garage, zij-ingang naar tuin met overdekt terras.     meer informatie >>


   
  verhuurd

  Heerlen - Douve Weien, Drieoortsput 41

  verhuurd - VERHUURD  

  In de wijk Douve Weien, Heerlen - Zuid, op een kruispunt van de geliefde stadsdorpen Benzenrade en Welten met het Limburgse Heuvelland, bieden wij u te huur aan een 2 - slaapkamer appartement met berging en lift, gelegen op verdieping 6.

     meer informatie >>


   

  Heerlen - Bekkerveld, Mgr. Schrijnenstraat 51

  te koop - €109.000,-  

  Een heel mooi gerenoveerd, ruim en instapklaar 1 - slaapkamer appartement gelegen op een zeer populaire en geliefde locatie in Heerlen - Zuid, nabij de Sint Anna kerk aan het stadspark Bekkerveld.   meer informatie >>


   

  Heerlen - Centrum, Nobelstraat 42

  te koop - €169.000,-  

  Een ontzettend aantrekkelijke tussenwoning met veel sfeervolle en karakteristieke elementen, separate woonkamer en keuken, 4 slaapkamers en zolderkamer, grote stadstuin, gelegen in het centrum van Heerlen nabij het Tempsplein en het Burg. de Hesselleplein.

  HELE LEUKE STADSWONING VOOR EEN ( EVENTUEEL ) AANTREKKELIJKE PRIJS!!  meer informatie >>


   

  Heerlen - Bekkerveld, Bekkerweg 78

  te koop - €239.000,-  

  Een karakteristieke halfvrijstaande woning met achterom, recentelijk gerenoveerd en gemoderniseerd, gelegen in een doodlopend straatje met voldoende parkeergelegenheid, op een steenworp afstand van het park "Bekkerveld".

     meer informatie >>


   

  Heerlen - Centrum, Kortstraat 14

  te koop - €220.000,-  

  Een grote vrijstaande woning, voorzien van veel ruime kamers, een overdekt  terras en een goed omsloten tuin met een optimale privacy, gelegen in een rustig straatje in Heerlen - centrum.

     meer informatie >>


   

  Heerlen - Centrum, Coriovallumstraat 45

  te huur - €650,-  

  In het centrum van Heerlen, in een rustig doorgaande straat, op steenworp afstand van de stadstuinen van het APG, en aan het begin van de wandelroute van Parkstad Limburg, wordt dit knusse en moderne appartement aangeboden.  meer informatie >>


   

  Heerlen - Douve Weien, Dillegaard 39

  te koop - €95.000,-  

  In de geliefde wijk Douve Weien goed onderhouden instapklaar 2 slaapkamer appartement met inpandige berging en berging op de begane grond, gelegen in een kleinschalig complex, geen bovengelegen bewoning.

     meer informatie >>


   

  Kerkrade - Spekholzerheide, Pleinstraat 2 - Plein 18 en Plein 19

  te koop - €285.000,-  

  Een in redelijk goede staat verkerend beleggingsobject, bestaande uit acht afzonderlijke woonunits annex appartementen.

     meer informatie >>


   

  Kerkrade - Spekholzerheide, Plein 14

  te koop - €115.000,-  

  Een ideaal object geschikt voor winkel en / of kantoor annex bedrijf aan huis in combinatie met woonfunctie. Het object beschikt over een ruime inpandige garage met elektrische poort en plek voor 2 auto's en / of bestelbusjes, en een grote werkplaats.

     meer informatie >>


   

  Kerkrade - Eygelshoven, Veldhofstraat 178

  te koop - €235.000,-  

  Dit beleggingsobject vekeert in een goede staat van onderhoud, zowel van buitenaf alsook van binnenuit gezien. Het object bestaat uit vijf afzonderlijke woonunits annex appartementen.  meer informatie >>


   

  Kerkrade - Spekholzerheide, Plein 15 - 15 b

  te koop - €235.000,-  

  Een in goede staat van onderhoud verkerend beleggingsobject, van buitenaf en van binnenuit gezien, bestaande uit drie afzonderlijke woonunits annex appartementen.  meer informatie >>


   

  Heerlen - Heerlerbaan, Ruth Firststraat 2

  te koop - €649.000,-  

  Dit grote vrijstaande landhuis is gelegen in Heerlen - Zuid, in een kindvriendelijke woonwijk met veel vrijstaande woningen met gevarieerde bouw, op een steenworp afstand van veel bos en groen en de voet van het Limburgse Heuvelland.      meer informatie >>


   

  Kerkrade - Terwinselen, Daslook 11

  te koop - €169.500,-  

  Een zeer goed onderhouden, en instapklare woning met een ruime praktische badkamer, een keuken met een moderne keukenrichting, een terras met een schitterende serre overkapping, en een tuin met tuinberging en achterom.

   

     meer informatie >>


   

  Heerlen - Zuid, Heesbergstraat 71

  te koop - €189.000,-  

  Een grote en ruime tussenwoning met ruime inpandige garage, wasberging, fietsenstalling en hele diepe tuin ( ongeveer 50 meter diep ), gelegen op het kruispunt van de Heesberg - Caumerparkplan - Heerlerbaan - Bekkerveld - Welten.  meer informatie >>


   

  Heerlen, Elfershof 2

  te koop - €187.000,-  

  Op loopafstand van Heerlen - centrum, op steenworp afstand van het trein - en busstation en het bijna gerealiseerde Maankwartier, wordt deze moderne hoekwoning met vier slaapkamers, royaal dakterras en geheel ommuurde tuin met tuinberging en achterom te koop aangeboden.     meer informatie >>


   

  Heuvelland - Zuid, Beutenaken 40

  te koop - €595.000,-  

  In het hart van het Heuvelland, in een schitterende landelijke omgeving gelegen vrijstaand perfect onderhouden landhuis met royale oprit voor meerdere auto's, carport, tuin en terrasen ( overdekt ) rondom, eene hele diepe achtertuin met twee tuinberging grenzend aan het limburgse landschap met de kleine rivier de Gulp , bos en heuvels.
  De woning heeft een ruime uitbouw aan de achterkant en is ook een ideale locatie voor wonen en werken / praktijkruimte aan huis, dan wel een woning in combiantie met B & B.

  Bekijk de mooie fotoreportage !!
     meer informatie >>