Timmers & Timmers Makelaardij
Timmers & Timmers Makelaardij
Timmers & Timmers Makelaardij

Welkom Bij Timmers & Timmers

Timmers & Timmers makelaardij en hypotheken is gespecialiseerd in de verkoop van woningen, begeleiding bij aankoop van woningen, taxaties, hypotheekadvies - en bemiddeling, verzekeringen en financieel -fiscaal advies.

Meer informatie hierover vindt u door een van de rubrieken te openen. Wij bemiddelen ook bij de verhuur van uw woning! Voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u ons altijd bellen of mailen. Wij zijn u graag van dienst!


Een goede relatie

Timmers & Timmers makelaardij en hypotheken streeft naar het onderhouden van een nauwe persoonlijke relatie, een optimale onderlinge verstandhouding en zonodig veelvuldig overleg teneinde voor de klant tot de beste verantwoorde oplossing te komen. Daarbij hanteren wij aantrekkelijke tarieven.

Voor meer informatie over de verschillende onderdelen van dienstverlening verwijzen wij naar de desbetreffende pagina waar deze onderdelen worden toegelicht. Wilt u een gratis hypotheekberekening? Klik dan hier.


 

Laatste Nieuws:
Woningtekort wordt nijpend

Woningtekort wordt nijpend

Gisteren, 10:02Ruben Eg

AMSTERDAM - De huizenmarkt begint nu echt te lijden onder het tekort aan koopwoningen. Aan de stijging van het aantal woningverkopen is na vijftien kwartalen een einde gekomen.

De groei lijkt voorlopig uit de opgebloeide woningmarkt, concludeert de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) op basis van cijfers over het tweede kwartaal van dit jaar.

 

 

Op een totale markt van 56.900 te koop staande huizen, wisselden in deze periode ruim 42.600 bestaande NVM-koopwoningen van eigenaar. Voor het eerst in 13 jaar stonden er minder dan 100.000 bestaande koopwoningen in Nederland te koop.

Aanbod

Het tekort aan koopwoningen doet het meest pijn in de populaire woongebieden, zoals de Randstad en steden als Groningen en Eindhoven. Vergeleken met een jaar eerder daalde het aantal transacties van koopwoningen in deze gebieden met ongeveer 8% in het tweede kwartaal van 2017.

 

Het te koop staande aanbod daalde in een jaar tijd met meer dan 40% in deze regio’s, waar bijna de helft van het aantal landelijke transacties plaatsvindt. De daling wordt volgens de NVM vooral veroorzaakt door een tekort aan aanbod, bijvoorbeeld door nieuwbouw.

Prijzen

Door het tekort blijven de woningprijzen omhoogschieten. De prijs van de gemiddelde verkochte woning klom in het tweede kwartaal van dit jaar naar €258.000. Dat is een prijsontwikkeling van 9% vergeleken met een jaar geleden.

Ook liggen de prijzen nu 2% hoger dan tijdens de woningpiek uit 2008. In minder populaire regio’s, zoals delen van de provincies Groningen, Drenthe en Limburg, liggen de prijzen nog 7% onder het record van toen.

Nieuwbouw

Als gemeenten niet heel snel vaart maken met nieuwbouw zullen de woningprijzen volgens NVM-voorzitter Ger Jaarsma werkelijk exploderen, waardoor de woningmarkt zal imploderen: „Voortvarend aan de slag met nieuwbouw is nu prioriteit nummer 1.”

Om te zorgen dat de woningmarkt niet implodeert en de prijzen niet exploderen, zullen gemeenten, ontwikkelaars en makelaars hun beste beentje moeten voorzetten om straks 18 miljoen Nederlanders een woning op maat te bieden, inclusief goede infrastructuur en andere noodzakelijke voorzieningen.

lees verder »Hypotheekrun gevaarlijk

’Hypotheekrun gevaarlijk’

Vandaag, 05:30

AMSTERDAM - In de nasleep van de huizencrisis is de hypotheekmarkt in een stevige kramp geschoten. Huizenkopers en oversluiters vrezen dat het voorbij is met de ultralage rente.

Een zwak signaal dat het zover was, joeg de markt vorige week al compleet op hol. Het aantal hypotheekaanvragen steeg prompt met 40 procent. Onverstandig en gevaarlijk, zeggen experts. „Angstige huizenkopers die nog snel willen profiteren van de ultralage hypotheekrente, zijn een gevaar voor de woningmarkt. „Door hen droogt het aanbod nog sneller op en zullen de prijzen nog sneller stijgen”, waarschuwt Christian Lennartz, gespecialiseerd econoom bij de Rabobank.

 

De ECB liet de laatste weken meerdere keren signalen los over het mogelijk afbouwen van het opkoopprogramma – de in Noord-Europa verfoeide ’geldpers’ – en het daarna verhogen van de centrale rentetarieven.

Lees het hele verhaal 'Huizenmarkt op hol'

lees verder »Koophuis voor uitzendkracht

LIJNDEN - Tienduizenden flexkrachten kunnen voortaan eindelijk een koopwoning bemachtigen.

Uitzendkrachten die namelijk meer dan één jaar in dienst zijn van een uitzendbureau, kunnen via een zogeheten perspectiefverklaring aankloppen voor een hypotheek. Daarmee werd al geëxperimenteerd door Randstad, maar het initiatief wordt nu omarmd door uitzendkoepel ABU.

De meeste flexwerkers kregen voorheen bijna altijd nul op het rekest bij een hypotheekaanvraag. „En daar komt nu een eind aan”, belooft ABU-directeur Jurriën Koops. „Het kopen van een huis komt nu binnen handbereik van alle uitzendkrachten in Nederland.”

De verwachting is dat tientallen uitzendbureaus zich later dit jaar bij het initiatief aansluiten. Bij het opstellen van de perspectiefverklaring kijkt de uitzender onder meer naar de arbeidsmarktsituatie van de flexkracht en naar de inkomensmogelijkheden. De hypotheekverstrekker heeft uiteindelijk het laatste woord. „Flexkrachten moeten aan dezelfde criteria voldoen als mensen met een vast contract”, aldus een woordvoerder van de Nederlandse Vereniging van Banken.

lees verder »Vertrouwen woning verkopers op hoogtepunt

Vertrouwen woningverkopers op hoogtepunt

Woningverkopers waren nog nooit eerder zo positief over de kans om hun huis te verkopen, blijkt donderdag uit een driemaandelijks onderzoek van ING. Het algehele vertrouwen in de woningmarkt ging ook omhoog.

 

 

De verwachting dat de hypotheekrente nog laag blijft, is een belangrijke reden voor het gestegen vertrouwen in de woningmarkt. Bovendien hebben steeds minder woningbezitters het idee dat hun woning onder water staat. Nog 6 procent van de woningeigenaren denkt dat dat wel zo is.

Ruim een kwart van de veertigplussers wil geld uit het huis halen om bijvoorbeeld kinderen te steunen bij het kopen van een huis, het pensioen aan te vullen, zorg in te kunnen kopen of een grote uitgave zoals een verbouwing te doen. Daar zijn nu nog weinig mogelijkheden voor, signaleert ING.

Starters sparen flink voor hun eerste woning. Negen op de tien denken op het moment van aankoop de bijkomende kosten bijeen gespaard te hebben. Bijna de helft vindt het geen goed idee als de hypotheekregels versoepeld worden.

lees verder »Angst onder de banken over hypotheekklanten

Bank bang voor problemen hypotheek klant'

De banken vrezen dat ze zoveel mankracht moeten gaan inzetten om deze klanten in actie te krijgen, dat hun hypotheekapparaat vastloopt. Dit blijkt uit een rondgang langs de vier grootste banken van het land door het Financieele Dagblad.

 

Er zijn ongeveer 1,1 miljoen huishoudens met een grotendeels aflossingsvrije hypotheek. In 2031 valt de fiscale aftrekbaarheid van veel aflossingsvrije hypotheken weg.

lees verder »Verkoop Hypotheek Visie

Oprichter gaat Hypotheek Visie verkopen

,,Ik ben 66 en mijn kinderen hebben geen interesse. En er zijn belangstellenden.'' Dat vertelt Vanden Bol in een interview aan De Telegraaf.

 

 

Hypotheek Visie is in Nederland de nummer drie na De Hypotheker en De Hypotheekshop.

Gevaarlijk

In het interview gaat Vanden Bol in op heikele kwesties in de hypotheekwereld. Zo vindt hij het feit dat steeds meer pensioenfondsen zich op de hypotheekmarkt storten "een gevaarlijke ontwikkeling". Hij ziet nadelen voor huizenkopers.

 

Vanden Bol: "Potentieel kan je aanspreekpunt wegvallen. Een pensioenfonds neemt de telefoon niet op als je vragen hebt over je hypotheek. Of ze geven niet meer geld bij; dan steken ze bijvoorbeeld maar een miljard in hypotheken. Wij zeggen tegen een klant: wij kunnen niet garanderen dat de geldverstrekker nog bestaat als je wilt oversluiten of gaat scheiden. ”

Onder water

Vanden Bol constateert verder dat mensen in problemen beginnen te komen doordat aflossingsvrije hypotheken aflopen: "„Dat gebeurt volop. Mensen betalen dan de rente voor zover ze dat kunnen. Als het huis flink onder water staat, is het voor de bank niet interessant om het te verkopen. Dan treffen ze een regeling.”

Over het schandaal met valse handtekeningen onder hyoptheekadviezen bij ABN Amro zegt hij:  „Ik ken de dossiers niet. Maar als het zo is dat die adviezen achteraf werden opgemaakt, dan is dat een schandalige zaak. Dan gaat het verder alleen een valse handtekening.”

lees verder »Grootbanken verliezen marktaandeel hypotheken

Grootbanken verliezen marktaandeel hypotheken

De grootbanken waren in het eerste kwartaal goed voor een marktaandeel van 52 procent, hetgeen een daling met 5 procent betekende. De daling komt vooral doordat ING en Rabobank hun marktaandeel zagen krimpen. ABN AMRO was goed voor een minieme plus.

 

 

De hypotheekmarkt was in het eerste kwartaal qua omzet goed voor 23,2 miljard euro. Dat betekende het hoogste niveau in tien jaar. Ten opzichte van een jaar eerder steeg de hypotheekomzet met ruim 46 procent. In het eerste kwartaal van 2017 zijn 83.000 hypotheken verkocht, ruim 20.000 meer dan een jaar geleden.

Doorstromers

 

De groei van de hypotheekmarkt werd vorig kwartaal voor een groot gedeelte aangejaagd door huizenbezitters die een nieuw huis kopen (doorstromers). Afgelopen kwartaal waren zij goed voor 55 procent van de omzet. Ook worden veel hypotheken overgesloten, vanwege de zeer lage rente.

,,Doorstromers profiteren sterk van de groeiende huizenmarkt, terwijl starters achterblijven en last lijken te hebben van de aangescherpte leennormen en de stijgende huizenprijzen”, aldus IG&H Consulting. Het aantal starters is naar verhouding licht gestegen met 11 procent en is goed voor 5,5 miljard euro van de hypotheekomzet.

De gemiddelde hypotheeksom liep op tot 281.000 euro, hetgeen een stijging met 7,5 procent betekende op jaarbasis.

lees verder »Bijzondere tijden voor de woningmarkt

Bijzondere tijden voor de woningmarkt

WoningmarktSinds ruim een halfjaar werk ik nu als Marktanalist bij BouwKennis. Het lijkt mij dus een goed moment om de balans op te maken van de ontwikkelingen die ik in die periode heb gezien.

Afgelopen jaar heb ik van heel dichtbij de ontwikkelingen op de woningmarkt meegemaakt. Medio vorig jaar heb ik zelf voor het eerst een woning gekocht en daarnaast heb ik een aantal vrienden die druk aan het zoeken zijn naar een koopwoning. Wij behoren allemaal tot de groep starters op de woningmarkt die graag in een grote stad willen wonen. Zelf huurde ik al enkele jaren een woning in de wijk Blijdorp in Rotterdam. Gesteund door een vast contract en de historisch lage rente leek het mij begin 2016 hét moment om een huis te gaan kopen. Met mijn wensenlijstje was het echter niet mogelijk om daar een betaalbare woning te vinden. Als je bereid bent om buiten de stad te kijken, dan valt snel op dat daar nog veel moois te bewonderen is. Zo werd ik in die periode op een woning in Schiedam geattendeerd en niet veel later was ik de trotse bezitter van deze woning. Wat er daarna in mijn oude wijk gebeurde had ik echter niet verwacht.

Zo hebben de zogenaamde ‘Amsterdamse taferelen’ inmiddels in Blijdorp hun intrede gedaan. Ook daar wordt tegenwoordig zonder slag of stoot ruim boven de vraagprijs geboden. Vermoedelijk komt dit doordat het huizenaanbod daar in de afgelopen tijd snel geslonken is. Veel jongeren willen in een grote stad wonen, waar elke week wel iets te beleven is. Veel starters willen graag in Amsterdam wonen, want ‘daar gebeurt het’. Woningen in Amsterdam zijn in de afgelopen tijd flink in prijs gestegen en zijn zodoende voor starters veelal niet meer te betalen. Doordat er daarnaast in Amsterdam nauwelijks nog aanbod is, wijken steeds meer starters (noodgedwongen) uit naar andere (grote) steden zoals Rotterdam. Zo neemt de vraag dus flink toe, terwijl ook hier het aanbod juist fors afgenomen is. Steeds vaker zie ik nu dat vrienden en bekenden van mij dan maar buiten de stad gaan zoeken. Opvallend is het feit dat in Amsterdam het aantal woningverkopen op jaarbasis inmiddels weer aan het afnemen is. Het aanbod is daar dusdanig klein geworden, dat het plafond bereikt is van het aantal woningen dat überhaupt verkocht kan worden. Voor zover mijn eigen ervaringen wat betreft de woningmarkt.

Woningbouw: te dure kavels?

Kijkend naar de nieuwbouwmarkt, dan vind ik de huidige ontwikkelingen niet geheel onlogisch. Er komen momenteel te weinig nieuwbouwwoningen in aanbod om aan de vraag te voldoen, is de conclusie van de huidige stand van zaken in de woningbouw. De woningbouw komt uit een diepe crisis, waarin het aantal mensen dat zich bezighoudt met de bouw van woningen drastisch gekrompen is. Het gevolg daarvan is dat er momenteel te weinig personele capaciteit is om aan de sterk toegenomen vraag naar nieuwbouwwoningen te voldoen. Vermoedelijk is er bij deze marktpartijen echt wel de wil om meer woningen te ontwikkelen.

Om te kunnen ontwikkelen hebben ze te maken met het aanbod van voor woningbouw bestemde (grond)locaties. Deze zijn voor het grote deel in bezit van gemeentes. De gemiddelde verkoopprijs van aan particulieren verkochte bouwkavels is gedurende de crisis nauwelijks veranderd, blijkt uit cijfers van het Kadaster. Dit terwijl het aantal aan verkochte bouwkavels juist wel flink gedaald is tijdens de crisis. Zou het zo kunnen zijn dat gemeentes een te hoge prijs voor bouwkavels vragen?

En zouden ze dit ook doen bij bouwkavels die ze verkopen aan bouwers c.q. ontwikkelaars voor de markt? Zo maar wat vragen die in me opkomen.

Oplossing: goedkopere kavels?

Een lagere kavelprijs zal resulteren in lagere grondopbrengsten voor de eigenaar. Zoals gezegd is dit dus vaak de gemeente. Lagere opbrengsten worden echter pas problematisch als de grondexploitatie negatief wordt. Een negatieve grondexploitatie legt op haar beurt namelijk weer extra druk op de totale gemeentebegroting. Het aantal verkochte bouwkavels is na de crisis weer in rap tempo toegenomen en ligt inmiddels weer op het niveau van voor de crisis. Blijkbaar willen mensen momenteel dus graag hun eigen woning (laten) bouwen en daarmee lijkt het erop dat de verkoopprijs van bouwkavels het probleem niet is. Anders ligt het bij nieuwbouwwoningen van projectontwikkelaars en bouwers voor de markt. Zij verrekenen de prijs die zij voor de grond betaald hebben in de verkoopprijs van de te bouwen woning. Een hogere grondprijs leidt dan tot een hogere verkoopprijs. Nieuwbouwwoningen van ontwikkelaars worden momenteel echter (ook) in no-time verkocht. Ook dit wijst er dus niet op dat de huidige grondprijzen het probleem zijn.

Het probleem lijkt te zitten in het beschikbaar komen van nieuwe woningbouwlocaties. Gemeentes zullen zich de komende tijd flink moeten gaan inspannen om de plancapaciteit weer op een gezonde hoogte te krijgen. Het is dus de grote vraag of de ingeslagen weg van de inmiddels demissionaire minister van Wonen en Rijksdienst in een volgend kabinet doorgezet zal gaan worden.

lees verder »Oversluitboete hypotheek vaak veel te hoog
Banken hebben bij tienduizenden mensen die afgelopen jaar hun hypotheek lieten oversluiten te veel aan boeterente in rekening gebracht. Dat constateert claimorganisatie Oversluitclaim, nadat de Autoriteit Financiële Markten (AFM) duidelijkheid heeft verschaft over wat banken hierbij voor vergoeding mogen vragen.

 

Per geval zou het gaan om ongeveer 3000 euro die consumenten terug zouden moeten krijgen. Er is afgelopen jaar in ieder geval meer dan 139 miljoen euro te veel betaald, aldus de organisatie die een initiatief is van hypotheekadviseur Ikbenfrits.nl. Als eerdere jaren worden meegeteld, dan kan dat bedrag volgens organisatie oplopen tot 4 miljard euro.

Oversluitboetes

Sinds 14 juli vorig jaar ziet de AFM erop toe dat banken niet te hoge oversluitboetes rekenen. Over wat precies te hoog is en wat niet, bestond echter onduidelijkheid. Daarom startte de toezichthouder een onderzoek. Het resultaat daarvan is maandag gepubliceerd. Op basis van de daarin opgenomen voorbeeldberekeningen is Oversluitclaim aan het rekenen geslagen.

De AFM maakte zelf geen inschatting van de schade van gedupeerden. De financiële waakhond roept banken op alle te veel geïnde boetes terug te betalen en zegt later dit jaar te zullen checken of dit ook echt gebeurt.

Oproep

Die oproep heeft wel alleen betrekking op de periode vanaf 14 juli. Volgens de AFM bestonden er voor die datum ,,geen specifieke wettelijke regels''. Oversluitclaim betwist dit echter en probeert al enige tijd gedupeerden te verzamelen voor een collectieve claimprocedure.

,,Sinds 14 juli 2016 staat uitdrukkelijk in de wet dat de banken geen oversluitboete in rekening mogen brengen die hoger is dan de schade die de bank lijdt. De algemene regels van het consumentenrecht verbood de banken dit vóór die tijd echter ook al. Hierdoor hebben de banken de afgelopen decennia miljarden euro’s extra op hypotheken verdiend'', aldus Oversluitclaim.

Belangenclub Vereniging Eigen Huis (VEH) laat weten een ,,moreel appel'' te doen op banken om de AFM-leidraad met terugwerkende kracht over een periode van minimaal vijf jaar toe te passen.

lees verder »Sterke groei hypotheekomzet 2016
Hypotheekomzet in 2016 sterk gegroeid

Met een totale hypotheekomzet van 81 miljard euro was 2016 het beste hypotheekjaar sinds 2008; het jaar dat de crisis uitbrak. In vergelijking met 2015 (65 miljard euro) steeg de omzet met 25 procent. De groei komt met name door een stijging van het aantal doorstromers. Starters hebben het daarentegen lastiger op de woningmarkt. Dat is de conclusie van de Hypotheekupdate van IG&H Consulting & Interim.

lees verder »Welke politieke partij is het pooulairst op de woningmarkt

Beste partij voor de woningmarkt
Wie bij de verkiezingen op 15 maart de woningmarkt zwaar wil laten meewegen bij zijn keuze, kan de KiesWijzerWonen invullen van VBO Makelaar, de branchevereniging van makelaars en taxateurs. Bij een tussenstand op 1 maart scoort de VVD het best (35 procent) bij de 1400 deelnemers.

Welke partijen eindigden respectievelijk op de tweede en derde plaats?

lees verder »Woningmarkt 2017 top of flop

Record-jaar voor huizenmarkt

De huizenmarkt zit sinds 2014 in de lift. Het afgelopen jaar mag echter met recht een record-jaar genoemd worden.  Opnieuw werden meer huizen verkocht dan voorgaande jaren. Met 214.793 verkochte koopwoningin is dit het grootste aantal sinds het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) de woningmarkt cijfers bijhoudt.

Ook de huizenprijs stijgt. De piek lag vorig jaar op het einde van het jaar. In 2016 steeg de huizenprijs gemiddeld met 5% tenopzichte van het jaar daarvoor.  Bekijk de cijfers van het CBS.

lees verder »Woningwijzer - tips en advies

De brochure woningwijzer - tips en advies kan worden opgevraagd bij ons kantoor.

Wij sturen u deze dan graag per post toe.

lees verder »Toename aantal woningverkopen

Huizen in trek – toename verkoop met ruim 6 procent

De woningverkoop steeg in oktober met 6,2 procent vergeleken met dezelfde maand vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers van het Kadaster. In totaal verwisselden vorige maand 17.339 woningen van eigenaar.

lees verder »Nieuwe Voorwaarden en Normen NHG per 1 januari 2017

Nieuwe Voorwaarden & Normen NHG per 1 januari 2017 

Per 1 januari 2017 gelden voor het verkrijgen van Nationale Hypotheek Garantie (NHG) nieuwe Voorwaarden & Normen. De belangrijkste veranderingen in de regelgeving hebben wij voor u op een rij gezet.

lees verder »Pas op bij direct advies van bank of verzekeraar

Pas op bij direct advies van bank of verzekeraar


Stichting ODIN, kennisinstituut voor onafhankelijk financieel advies, waarschuwt consumenten extra voorzichtig te zijn bij het kopen of omzetten van financiële producten bij banken en verzekeraars, zonder tussenkomst van een onafhankelijk advieskantoor.

‚Äč

lees verder »

In ons archief
 • Tweedeling op de woningmarkt in Nederland »
 • Adviseurs positief over provisieverbod »
 • Hypotheek Nieuwtjes »
 • Europese regelgeving voor hypotheken »
 • Straks twee weken bedenktijd voor hypotheek »
 • CBS: Ruim miljoen huishoudens komen moeilijk rond »
 • Stijgt of daalt de huizenprijs in uw regio? »
 • Prijsonderhandelingen het spannends voor huizenkopers »
 • Extra fiscaal voordeel via Energie Investeringfsaftrek »
 • Vervolg zonnepanelenproject Landgraaf »
 • Leefbaarometer over de leefbaarheid in alle buurten en wijken »
 • De zorgplicht van de bank(en) is doorgeschoten »
 • Het wil economisch - maatschappelijk - sociaal maar niet vlotten met Heerlen »
 • Huizenprijzen de lucht in »
 • Hypotheekopsteker voor tweeverdieners »
 • Meer hypotheekruimte voor de aflossende student »
 • Huizenmarkt Parkstad Limburg »
 • Prinsjesdag 2015 »
 • Geen Nederlandse Hypotheek Instelling »
 • gezocht
  nieuw

  Heerlen - Zuid, Heerlen

  gezocht - GEZOCHT  

  VOOR EEN VAN ONZE RELATIES  zijn wij op zoek naar een (tussen) woning met minimaal 3 slaapkamers, badkamer en tuin. 

  Locatie in Heerlen - Centrum of Heerlen -  Zuid!!
  De voorkeur van onze relatie gaat uit naar de wijken ;  Aarveld / Bekkerveld / Benzenrade / Caumerveld / Centrum / Douve Weien / Heerlerbaan / Heeserveld / Molenberg / Welten, het liefst dus Heerlen - Centrum of Heerlen - Zuid, maar uiteindelijk door de opdrachtgever in overleg nader te bepalen.

  De huurprijs heeft als bovengrens € 710,-- per maand. 

  Een eventuele borg is uiteraard bespreekbaar.


     meer informatie >>


   
  verkocht

  Kerkrade - Centrum, Holzstraat 134 F

  verkocht - VERKOCHT  

  Een schitterend hoekappartement annex penthouse, gelegen op verdieping 5 van een heel modern appartementencomplex, met een eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein en een 360 graden zicht rondom.  meer informatie >>


   
  verkocht

  Heerlen - Bekkerveld, Mgr. Schrijnenstraat 51

  verkocht - VERKOCHT  

  Een heel mooi gerenoveerd, ruim en instapklaar 1 - slaapkamer appartement gelegen op een zeer populaire en geliefde locatie in Heerlen - Zuid, nabij de Sint Anna kerk aan het stadspark Bekkerveld. 

     meer informatie >>


   
  nieuw

  Heerlen - Douve Weien, De Tichel 126

  te koop - €70.000,-  

  Een modern en zeer goed onderhouden 2 slaapkamer appartement,met balkon op het Zuiden,en gelegen op nog geen 150 meter van de Weltervijver en op steenworpafstand van Benzenrade.
     meer informatie >>


   
  nieuw

  Kerkrade - Spekholzerheide, Drievogelstraat 16

  te koop - €168.000,-  

  Een groot halfvrijstaand herenhuis met zij-ingang naar het achtergelegen, omsloten terras met houten chalet en toegang tot de carport en garage.   meer informatie >>


   
  nieuw

  Heerlen - Heksenberg, Mgr. Feronstraat 20

  te koop - €74.000,-  

  Een instapklaar 3 slaapkamer appartement, met een schitterend sanitair, moderne keuken voorzien van alle apparatuur en ruime overdekt balkon.

     meer informatie >>


   
  nieuw

  Kerkrade, Lupinestraat 89

  te koop - €269.000,-  

  Een voormalig bedrijfsgebouw met inpandige garage en woning, geheel verbouwd tot heel ruim woonhuis met oprit en garage (plek voor 2 auto's), ruime living en royale leefkeuken, overdekt terras en parchtige omsloten tuin met vijverpartij, gelegen in de wijk Heilust.  meer informatie >>


   

  Heerlen - Heerlerbaan, Jerichostraat 25 A

  te koop - €215.000,-  

  Een op een schitterende en populaire locatie gelegen vrijstaande woning met terras en tuin rond, bijkeuken en inpandige garage met elektrische poort.  meer informatie >>


   

  Heerlen - Schandelen, Lumierestraat 9

  te koop - €89.000,-  

  Een eenvoudige geschakelde woning met voortuin, oprit naar garage, terras en tuin.

  Deze woning dient een grondige opknap en opfrisbeurt te ondergaan.  meer informatie >>


   

  Landgraaf - Ubach over Worms, Olmenstraat 46

  te koop - €124.000,-  

  Een geheel ( 2009 ) gerenoveerde, moderne hoekwoning met diepe tuin en achterom, gelegen in het centrum van Ubach over Worms.  meer informatie >>


   

  Kerkrade - Centrum, Grupellostraat 14

  te koop - €72.000,-  

  Een bovenwoning, gelegen op de tweede verdieping van een statig herenhuis in het centrum van Kerkrade, eigen entree met royale hal, karakteristiek trappenhuis met 2 keer bordes en toegang tot bovenwoning met dakterras.  meer informatie >>


   

  Landgraaf - Schaesberg, Edisonstraat 19 -21

  te koop - €525.000,-  

  Centraal, op zichtlocatie, aan uitvalswegen gelegen royaal vrijstaand woonhuis met ruime omsloten tuin met verwarmd buitenzwembad, bedrijfsruimte en voldoende parkeergelegenheid aan de Edisonstraat 19-21 te Landgraaf/ Schaesberg. 

   
     meer informatie >>


   

  Kerkrade - Terwinselen, Daslook 11

  te koop - €185.000,-  

  Een zeer goed onderhouden, en instapklare woning met een ruime praktische badkamer, een keuken met een moderne keukenrichting, een terras met een schitterende serre overkapping, en een tuin met tuinberging en achterom.

   

     meer informatie >>


   

  Kerkrade - Eygelshoven, Veldhofstraat 25 A

  te koop - €79.000,-  

  Een hoekappartement met een slaapkamer, gelegen in een kleinschalig complex op de 1e verdieping, met ruim balkon op Zuiden.  meer informatie >>


   

  Heerlen - Schaesbergerveld, Rotterdamstraat 81

  te koop - €140.000,-  

  Een bijzonder ruime hoekwoning met 5 slaapkamers, overdekt terras, toegang tot tuin met openslaande poort naar ruime berging annex garage.  meer informatie >>


   

  Heerlen - Bekkerveld, Bekkerweg 64

  te koop - €330.000,-  

  Een fantastisch, karakteristiek, multifunctioneel object ( voormalige Talmakerk), dat in de afgelopen jaren van buitenaf en van binnenuit gezien volledig is gemoderniseerd, gerenoveerd en verbouwd met duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen, waarbij karakter en sfeer van het object niet uit het oog zijn verloren. 

     meer informatie >>


   

  Heerlen - Centrum, Burg. de Hesselleplein 1

  te koop - €395.000,-  

  Een riant en groot herenhuis, met een royale woonkamer, diepe eetkamer met openslaande deuren naar stadstuin, separate keuken met openslaande deuren naar stadstuin, (minimaal) 5 slaapkamers, 3 badkamers, 3 toiletten en dakterras aan de achterkant, gelegen aan een van de mooiste, zo niet het mooiste plein van Heerlen, het Burgemeester de Hesselleplein.    meer informatie >>


   

  Heerlen - Schaesbergerveld, Limburgiastraat 27

  te koop - €149.000,-  

  Een zeer goed onderhouden, instapklare woning met veel ruimte, en een diepe tuin met terras, gelegen aan de rand van centrum Heerlen, in een rustige straat.

     meer informatie >>


   

  Kerkrade - Bleijerheide, Bleijerheidestraat 11, 11 B en 11 C

  te koop - €135.000,-  

  Een mogelijk interessant beleggingsobject dat reeds 10 jaar verhuurd wordt met een netto huuropbrengst per maand van € 1.100,--.

  DIT  OBJECT WORDT TE KOOP AANGEBODEN in collegiale samenwerking met PETER van BRUGGEN Makelaardij - Martijn Timmers  meer informatie >>


   

  Kerkrade - Bleijerheide, Annastraat 33

  te huur - €850,-  

  Een ruime en royale multifunctionele ruimte, te gebruiken als bedrijf / dienst / kantoor / praktijkruimte, ideaal gelegen op een hoek met zichtlocatie nabij het centrum van Bleijerheide, voldoende parkeergelegenheid rondom aanwezig. 

  DIT OBJECT WORDT TE HUUR AANGEBODEN in collegiale samenwerking met PETER van BRUGGEN Makelaardij - Martijn Timmers  meer informatie >>


   

  Landgraaf - Ubach over Worms, Havikweg 15 en 15 A

  te koop - €475.000,-  

  Deze ruime en recentelijk gemoderniseerde multifunctionele bedrijfsruimte beschikt aan de voorkant over een bestraat parkeerterrein met plek voor zeker 8 tot 10 auto's. Aan weerszijden van de hal bestaat de mogelijkheid voor meer parkeergelegenheid. De bedrijfsruimte beschikt aan weerszijden over twee ruimtes die gebruikt kunnen worden als kantoor / kantine / showroom. De bedrijfsruimte beschikt verder over een alarminstallatie, twee meterkasten, twee toiletvoorzieningen, twee overheaddeuren, twee keukenblokken,  twee hoger gelegen platforms aan weerszijden die dienst kunnen doen als kantoor of kantine. Op deze wijze bestaan twee volledig onafhankelijk van elkaar functionerende bedrijfsruimtes met eigen faciliteiten en voorzieningen. De mogelijkheid bestaat dus om ongeveer 500 m2 bvo te kopen ( in overleg ).

  DIT OBJECT WORDT TE KOOP AANGEBODEN in collegiale samwenwerking met PETER van BRUGGEN Makelaardij - Martijn Timmers  meer informatie >>


   

  Kerkrade - Centrum, Einderstraat 94

  te koop - €259.000,-  

  Nabij het centrum van Kerkrade bieden wij deze (bijna) geheel gerenoveerde, gemoderniseerde en opgeknapte drive - in woning aan.

  Deze woning is uitermate geschikt als woonhuis, als woonhuis in combinatie met een bedrijf aan huis, kantoor aan huis, of praktijk aan huis.  meer informatie >>


   

  Kerkrade - Spekholzerheide, Drievogelstraat 24 en 26

  te koop - €275.000,-  

  Een heel goed onderhouden object, van buitenaf en van binnenuit gezien, bestaande uit een woning met diepe en grote tuin aan de achterkant gelegen, een inpandige garage met elektrische poort, en een kantoorgedeelte ( ook geschikt als woning, praktijk en / of dienstruimte ).

     meer informatie >>


   

  Heerlen - Zeswegen, Dominee Pontierstraat 22

  te koop - €119.900,-  

  Een keurig en goed onderhouden tussenwoning, gelegen aan een speelplein, met berging aan de voorkant en terras - tuin met achterom aan de achterkant gesitueerd, parkeerplaatsen voor de deur. Ideaal voor starters - startende gezinnen!!

     meer informatie >>


   

  Heerlen - Bekkerveld, Benzenraderweg 128 c

  te huur - €1.750,-  

  Deze winkelruimte, die gelegen is op een hoeklocatie in de zeer geliefde en populaire wijk Aarveld / Bekkerveld, is voorzien van een hoofdingang,zij-ingang, groot souterrain die per trap of goederlift bereikbaar is, alsook een grote representatieve ruimte op de begane grond.

     meer informatie >>


   

  Heerlen - Bekkerveld, Benzenraderweg 128 c

  te koop - €249.000,-  

   Deze winkelruimte, die gelegen is op een hoeklocatie in de zeer geliefde en populaire wijk Aarveld / Bekkerveld, is voorzien van een hoofdingang,zij-ingang, groot souterrain die per trap of goederlift bereikbaar is, alsook een grote representatieve ruimte op de begane grond.
     meer informatie >>


   

  Heerlen - Heerlerbaan, Ruth Firststraat 2

  te koop - €649.000,-  

  Dit grote vrijstaande landhuis is gelegen in Heerlen - Zuid, in een kindvriendelijke woonwijk met veel vrijstaande woningen met gevarieerde bouw, op een steenworp afstand van veel bos en groen en de voet van het Limburgse Heuvelland. 

        meer informatie >>


   

  Heerlen, Elfershof 2

  te koop - €187.000,-  

  Op loopafstand van Heerlen - centrum, op steenworp afstand van het trein - en busstation en het bijna gerealiseerde Maankwartier, wordt deze moderne hoekwoning met vier slaapkamers, royaal dakterras en geheel ommuurde tuin met tuinberging en achterom te koop aangeboden.     meer informatie >>


   

  Heuvelland - Zuid, Beutenaken 40

  te koop - €595.000,-  

  In het hart van het Heuvelland, in een schitterende landelijke omgeving gelegen vrijstaand perfect onderhouden landhuis met royale oprit voor meerdere auto's, carport, tuin en terrasen ( overdekt ) rondom, eene hele diepe achtertuin met twee tuinberging grenzend aan het limburgse landschap met de kleine rivier de Gulp , bos en heuvels.
  De woning heeft een ruime uitbouw aan de achterkant en is ook een ideale locatie voor wonen en werken / praktijkruimte aan huis, dan wel een woning in combiantie met B & B.

  Bekijk de mooie fotoreportage !!
     meer informatie >>