Timmers & Timmers Makelaardij
Timmers & Timmers Makelaardij
Timmers & Timmers Makelaardij

Welkom Bij Timmers & Timmers

Timmers & Timmers makelaardij en hypotheken is gespecialiseerd in de verkoop van woningen, begeleiding bij aankoop van woningen, taxaties, hypotheekadvies - en bemiddeling, verzekeringen en financieel -fiscaal advies.

Meer informatie hierover vindt u door een van de rubrieken te openen. Wij bemiddelen ook bij de verhuur van uw woning! Voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u ons altijd bellen of mailen. Wij zijn u graag van dienst!


Een goede relatie

Timmers & Timmers makelaardij en hypotheken streeft naar het onderhouden van een nauwe persoonlijke relatie, een optimale onderlinge verstandhouding en zonodig veelvuldig overleg teneinde voor de klant tot de beste verantwoorde oplossing te komen. Daarbij hanteren wij aantrekkelijke tarieven.

Voor meer informatie over de verschillende onderdelen van dienstverlening verwijzen wij naar de desbetreffende pagina waar deze onderdelen worden toegelicht. Wilt u een gratis hypotheekberekening? Klik dan hier.


 

Laatste Nieuws:
Woningmarkt kan stijging hypotheekrente aan

De Nederlandse woningmarkt kan een stijging van de hypotheekrente in de komende jaren goed opvangen. Dat staat in een rapport van de Amsterdam School of Real Estate, een gezamenlijk initiatief van de vastgoedbrancheorganisaties, rijksoverheid en Universiteit van Amsterdam.

De lage hypotheekrente wordt als een van de grote aanjagers van de woningmarkt in de laatste jaren beschouwd. De onderzoekers wilden daarom weten wat er met de huizenverkopen gebeurt als de Europese Centrale Bank (ECB) de rente weer zou gaan opvoeren.

Een hogere hypotheekrente betekent immers dat huizenkopers minder kunnen lenen. Maar volgens het rapport zullen de inkomens van huishoudens de komende jaren waarschijnlijk ook omhooggaan. ,,Wat betreft de maximale hypotheeksom weegt dit voldoende op tegen het negatieve effect van een eventueel stijgende hypotheekrente.''

lees verder »Huizenprijzen nog harder omhoog

UTRECHT (ANP) - De huizenprijzen in Nederland stijgen dit jaar nog harder dan vorig jaar. Die verwachting spreken economen van Rabobank uit in een nieuwe analyse over de woningmarkt.

In 2017 steeg de prijs van een koopwoning gemiddeld met 7,6 procent. In 2018 wordt dat 8 procent en een jaar later nog eens 7 procent. Door die prijsstijgingen kost de gemiddelde woning in Nederland over twee jaar rond de 300.000 euro. Dat is positief voor huizenbezitters, maar heeft ook negatieve kanten, waarschuwen de Rabo-economen. Het kan ervoor zorgen dat een koophuis voor meer starters buiten bereik raakt. Bovendien moeten huishoudens zich dieper in de schulden steken.

De woningverkopen stegen afgelopen jaar vooral buiten de Randstad hard. In Gelderland ging het aantal verkochte woningen met 19 procent omhoog, in Drenthe met 23 procent en in Flevoland zelfs met 24 procent. Rabobank-econoom Christian Lennartz verwacht dat die opmars dit jaar doorzet, maar ,,dat het aantal verkopen in de steden stagneert of verder daalt''. Het aantal verkopen daalt begin 2019, verwachten Lennartz en zijn collega's. Dat gebeurt als grote groepen potentiële kopers tegen financieringsproblemen aanlopen.

lees verder »Tekort aan woningen bereikt hoogtepunt

AMSTERDAM - Het steeds kleinere aanbod te koop staande woningen begint zéér zorgelijk te worden. In het laatste kwartaal van vorig jaar stonden er voor het eerst sinds 2003 minder dan 60.000 huizen te koop.In de laatste drie maanden van 2017 stonden er ’slechts’ 59.600 woningen te koop in Nederland, zo blijkt uit nieuwe gegevens van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM). Dat is 6,1% minder dan een kwartaal eerder, en zelfs 35,6% minder dan in dezelfde periode uit 2016.

Het aanbod koopwoningen is de afgelopen in bijna 15 jaar nog nooit zo laag geweest, benadrukt NVM-voorzitter Ger Jaarsma. „We moeten terug naar 2003 om aanbodaantallen van onder de 60.000 bij de NVM te vinden”, stelt hij. „De daling gaat nog steeds het snelst bij appartementen: daar staan er maar liefst 47,6% minder van in aanbod dan vorig jaar.”

Dieptepunt

Het tekort aan koopwoningen mag een historisch dieptepunt genoemd worden. De Nederlandse bevolking is sinds 2003 met ongeveer een miljoen gegroeid, waardoor de vraag naar woningen dus alleen maar groter is geworden.

Hierdoor blijven de prijzen sinds de opleving van de woningmarkt alleen maar verder stijgen. In een jaar tijd maakte de gemiddelde aankoopprijs met 269.000 euro een stijging van 9,1% door.

Verkoopprijs

Ondanks de hogere prijzen blijven woningen volgens de NVM ’als warme broodjes over de toonbank gaan’: „Bij ruim een kwart van de woningen worden ze zelfs boven de vraagprijs verkocht. En woningen wisselen steeds sneller van eigenaar; het afgelopen kwartaal werd een gemiddelde woning binnen 52 dagen verkocht.”

In Amsterdam heeft de gemiddelde huizenprijs afgelopen kwartaal de grens van de vier ton doorbroken. Het moyenne ligt met €409.000 liefst 13,5% hoger dan een jaar geleden.

Nieuwbouw

Hoewel er inmiddels circa 50.000 woningen per jaar worden gebouwd, is de productie volgens Jaarsma nog steeds te weinig. Voor 2018 verwacht hij een tekort van 200.000 woningen. „Met deze productie zal het grote woningtekort nauwelijks ingelopen worden.”

Pas als de woningbouw wordt opgeschroefd naar zo’n 80.000 per jaar, zal het tekort in 2025 zijn teruggelopen naar ’een acceptabele 100.000 woningen’.

 
lees verder »Huizenmarkt gaat op slot

Huizenmarkt Randstad gaat definitief op slot

AMSTERDAM - De woningmarkt in de vier grote steden, en grote gebieden daaromheen, is definitief op zijn retour. Volgend jaar daalt het aantal transacties na vier jaren van forse stijging met zeker 5%, zeggen experts. Vooral in de Randstad storten de woningverkopen in 2018 in, zo is de prognose.

Appartementen staan er in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht al bijna niet meer te koop, constateren woningmarkteconomen Philip Bokeloh en Theo de Kort (ABN Amro). In september werden er voor het eerst sinds 2013 minder woningen verkocht dan zowel een maand als een jaar eerder. Die trend zet in 2018 onverminderd door, verwachten de experts, „vooral in regio’s waar het woningaanbod beperkt is”.

De ABN-economen voorspellen dat er volgend jaar 5% minder woningen verkocht worden dan in 2017, onder aanvoering dus van de grote steden. Een forse klap: dit jaar stijgt het aantal transacties nog met 15%. Voor de woningen die nog wel te koop worden aangeboden, worden dan weer torenhoge prijzen betaald. ABN voorspelt een stijging van 5%.

Christian Lennartz en Nic Vrieselaar, woningmarktexperts bij Rabobank, zien de prijzen zelfs met 7% omhoog gaan. ING houdt het midden met een prijsstijging van 6%. Het gevolg: twintigers en dertigers, die ook al geen betaalbare huurwoning in de vrije sector kunnen vinden, komen de stad niet meer in. „Starters en middeninkomens zullen nog meer gaan zoeken in de provincie”, profeteert De Hypotheekshop, een adviesketen.

Tijdens de crisis is de woningbouw ingestort. Daardoor zijn er nu veel te weinig woningen. De komende jaren moeten er jaarlijks bijna 100.000 huizen worden bijgebouwd om die achterstand in te halen. Door een tekort aan onder meer heipalen, kundig personeel in de bouw én bouwvergunningen wordt dat aantal de komende twee jaar waarschijnlijk niet gehaald. Daardoor loopt het tekort alleen maar verder op. Wat er nog over is aan te koop staande huizen in de stad, wordt door beleggers opgekocht.

 

lees verder »Woningtekort wordt nijpend

Woningtekort wordt nijpend

Gisteren, 10:02Ruben Eg

AMSTERDAM - De huizenmarkt begint nu echt te lijden onder het tekort aan koopwoningen. Aan de stijging van het aantal woningverkopen is na vijftien kwartalen een einde gekomen.

De groei lijkt voorlopig uit de opgebloeide woningmarkt, concludeert de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) op basis van cijfers over het tweede kwartaal van dit jaar.

 

 

Op een totale markt van 56.900 te koop staande huizen, wisselden in deze periode ruim 42.600 bestaande NVM-koopwoningen van eigenaar. Voor het eerst in 13 jaar stonden er minder dan 100.000 bestaande koopwoningen in Nederland te koop.

Aanbod

Het tekort aan koopwoningen doet het meest pijn in de populaire woongebieden, zoals de Randstad en steden als Groningen en Eindhoven. Vergeleken met een jaar eerder daalde het aantal transacties van koopwoningen in deze gebieden met ongeveer 8% in het tweede kwartaal van 2017.

 

Het te koop staande aanbod daalde in een jaar tijd met meer dan 40% in deze regio’s, waar bijna de helft van het aantal landelijke transacties plaatsvindt. De daling wordt volgens de NVM vooral veroorzaakt door een tekort aan aanbod, bijvoorbeeld door nieuwbouw.

Prijzen

Door het tekort blijven de woningprijzen omhoogschieten. De prijs van de gemiddelde verkochte woning klom in het tweede kwartaal van dit jaar naar €258.000. Dat is een prijsontwikkeling van 9% vergeleken met een jaar geleden.

Ook liggen de prijzen nu 2% hoger dan tijdens de woningpiek uit 2008. In minder populaire regio’s, zoals delen van de provincies Groningen, Drenthe en Limburg, liggen de prijzen nog 7% onder het record van toen.

Nieuwbouw

Als gemeenten niet heel snel vaart maken met nieuwbouw zullen de woningprijzen volgens NVM-voorzitter Ger Jaarsma werkelijk exploderen, waardoor de woningmarkt zal imploderen: „Voortvarend aan de slag met nieuwbouw is nu prioriteit nummer 1.”

Om te zorgen dat de woningmarkt niet implodeert en de prijzen niet exploderen, zullen gemeenten, ontwikkelaars en makelaars hun beste beentje moeten voorzetten om straks 18 miljoen Nederlanders een woning op maat te bieden, inclusief goede infrastructuur en andere noodzakelijke voorzieningen.

lees verder »Hypotheekrun gevaarlijk

’Hypotheekrun gevaarlijk’

Vandaag, 05:30

AMSTERDAM - In de nasleep van de huizencrisis is de hypotheekmarkt in een stevige kramp geschoten. Huizenkopers en oversluiters vrezen dat het voorbij is met de ultralage rente.

Een zwak signaal dat het zover was, joeg de markt vorige week al compleet op hol. Het aantal hypotheekaanvragen steeg prompt met 40 procent. Onverstandig en gevaarlijk, zeggen experts. „Angstige huizenkopers die nog snel willen profiteren van de ultralage hypotheekrente, zijn een gevaar voor de woningmarkt. „Door hen droogt het aanbod nog sneller op en zullen de prijzen nog sneller stijgen”, waarschuwt Christian Lennartz, gespecialiseerd econoom bij de Rabobank.

 

De ECB liet de laatste weken meerdere keren signalen los over het mogelijk afbouwen van het opkoopprogramma – de in Noord-Europa verfoeide ’geldpers’ – en het daarna verhogen van de centrale rentetarieven.

Lees het hele verhaal 'Huizenmarkt op hol'

lees verder »Koophuis voor uitzendkracht

LIJNDEN - Tienduizenden flexkrachten kunnen voortaan eindelijk een koopwoning bemachtigen.

Uitzendkrachten die namelijk meer dan één jaar in dienst zijn van een uitzendbureau, kunnen via een zogeheten perspectiefverklaring aankloppen voor een hypotheek. Daarmee werd al geëxperimenteerd door Randstad, maar het initiatief wordt nu omarmd door uitzendkoepel ABU.

De meeste flexwerkers kregen voorheen bijna altijd nul op het rekest bij een hypotheekaanvraag. „En daar komt nu een eind aan”, belooft ABU-directeur Jurriën Koops. „Het kopen van een huis komt nu binnen handbereik van alle uitzendkrachten in Nederland.”

De verwachting is dat tientallen uitzendbureaus zich later dit jaar bij het initiatief aansluiten. Bij het opstellen van de perspectiefverklaring kijkt de uitzender onder meer naar de arbeidsmarktsituatie van de flexkracht en naar de inkomensmogelijkheden. De hypotheekverstrekker heeft uiteindelijk het laatste woord. „Flexkrachten moeten aan dezelfde criteria voldoen als mensen met een vast contract”, aldus een woordvoerder van de Nederlandse Vereniging van Banken.

lees verder »Vertrouwen woning verkopers op hoogtepunt

Vertrouwen woningverkopers op hoogtepunt

Woningverkopers waren nog nooit eerder zo positief over de kans om hun huis te verkopen, blijkt donderdag uit een driemaandelijks onderzoek van ING. Het algehele vertrouwen in de woningmarkt ging ook omhoog.

 

 

De verwachting dat de hypotheekrente nog laag blijft, is een belangrijke reden voor het gestegen vertrouwen in de woningmarkt. Bovendien hebben steeds minder woningbezitters het idee dat hun woning onder water staat. Nog 6 procent van de woningeigenaren denkt dat dat wel zo is.

Ruim een kwart van de veertigplussers wil geld uit het huis halen om bijvoorbeeld kinderen te steunen bij het kopen van een huis, het pensioen aan te vullen, zorg in te kunnen kopen of een grote uitgave zoals een verbouwing te doen. Daar zijn nu nog weinig mogelijkheden voor, signaleert ING.

Starters sparen flink voor hun eerste woning. Negen op de tien denken op het moment van aankoop de bijkomende kosten bijeen gespaard te hebben. Bijna de helft vindt het geen goed idee als de hypotheekregels versoepeld worden.

lees verder »

In ons archief
 • Tweedeling op de woningmarkt in Nederland »
 • Adviseurs positief over provisieverbod »
 • Hypotheek Nieuwtjes »
 • Europese regelgeving voor hypotheken »
 • Straks twee weken bedenktijd voor hypotheek »
 • CBS: Ruim miljoen huishoudens komen moeilijk rond »
 • Stijgt of daalt de huizenprijs in uw regio? »
 • Prijsonderhandelingen het spannends voor huizenkopers »
 • Extra fiscaal voordeel via Energie Investeringfsaftrek »
 • Vervolg zonnepanelenproject Landgraaf »
 • Leefbaarometer over de leefbaarheid in alle buurten en wijken »
 • De zorgplicht van de bank(en) is doorgeschoten »
 • Het wil economisch - maatschappelijk - sociaal maar niet vlotten met Heerlen »
 • Huizenprijzen de lucht in »
 • Hypotheekopsteker voor tweeverdieners »
 • Meer hypotheekruimte voor de aflossende student »
 • Huizenmarkt Parkstad Limburg »
 • Prinsjesdag 2015 »
 • Geen Nederlandse Hypotheek Instelling »
 • nieuw

  Kerkrade - Spekholzerheide, Drievogelstraat 16

  te koop - €159.000,-  

  Een groot halfvrijstaand herenhuis met zij-ingang naar het achtergelegen, omsloten terras met houten chalet en toegang tot de carport en garage.   meer informatie >>


   
  nieuw

  Heerlen - Centrum, Kruisstraat 10

  te koop - €459.000,-  

  Een groot en statig object in de binnenstad van Heerlen, begane grond is momenteel verhuurd ( eventueel huur te verlengen met 5 jaar plus 5 optiejaren ), en toegang via een elektrische rolpoort tot een ruimte die geschikt als inpandige berging en parkeergarage met plek voor 8 auto's. Verdieping 1 en 2 en 3 een grote bovenwoning via separate ingang te bereiken, ideaal geschikt voor losse appartementen.

  Voor de indeling vraag naar een vrijblijvende bezichtiging of zie de kopie tekeningen ( fotopresentatie ).  meer informatie >>


   
  nieuw

  Heerlen - Bekkerveld, Bekkerweg 90

  te koop - €275.000,-  

  Een karakteristiek tussengelegen herenhuis met diepe tuin, tuinberging en achterom, gerenoveerd en gemoderniseerd, gelegen in een doodlopend straatje met voldoende parkeergelegenheid, op een steenworp afstand van het park "Bekkerveld".

     meer informatie >>


   
  nieuw

  Heerlen - Heksenberg, Mgr. Feronstraat 16

  te koop - €85.000,-  

  Een instapklaar 2 slaapkamer appartement met een goed sanitair, moderne keuken voorzien van veel apparatuur, en een ruim overdekt balkon aan de achterkant.  meer informatie >>


   
  nieuw

  Kerkrade, Tulpenstraat 37

  te koop - €159.000,-  

  In een rustige straat gelegen tussenwoning, met voortuin, separate keuken, achtertuin met tuinberging en achterom, 3 slaapkamers en een ruime zolderkamer via vaste trap te bereiken.  meer informatie >>


   

  Heerlen - Centrum, Burg. de Hesselleplein 1

  te koop - €375.000,-  

  Een riant en groot herenhuis, met een royale woonkamer, diepe eetkamer met openslaande deuren naar stadstuin, separate keuken met openslaande deuren naar stadstuin, (minimaal) 5 slaapkamers, 3 badkamers, 3 toiletten en dakterras aan de achterkant, gelegen aan een van de mooiste, zo niet het mooiste plein van Heerlen, het Burgemeester de Hesselleplein.    meer informatie >>


   

  Heerlen - Eygelshoven, Ten Esschen 100

  te huur - €150,-  

  Te huur ca. 275  m2 BVO bedrijfsruimte in Sportcentrum Ten Esschen - BUSINESS  CENTER  TEN ESSCHEN HEERLEN.

  Units van 16 m2 tot 70 m2 zijn beschikbaar met vanafprijzen van € 150,-- all - in per maand exclusief BTW, oplopend tot € 550,-- all - in per maand exclusief BTW.  meer informatie >>


   

  Heerlen - Bekkerveld, Bekkerweg 64

  te koop - €330.000,-  

  De kerk is samen met de achtergelegen parochiewoning en royale tuin te koop. 

  Een fantastisch, karakteristiek, multifunctioneel object ( voormalige Talmakerk), dat in de afgelopen jaren van buitenaf en van binnenuit gezien volledig is gemoderniseerd, gerenoveerd en verbouwd met duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen, waarbij karakter en sfeer van het object niet uit het oog zijn verloren. 

     meer informatie >>


   

  Heerlen - Bekkerveld, Burg. Waszinkstraat 93

  te koop - €275.000,-  

  Een geheel gemoderniseerde - gerenoveerde - verbouwde,ruime en karakteristieke hoekwoning met voortuin, via voorkant te bereiken kelderruimtes, stadstuin annex patiotuin met overdekte zitruimte / relaxruimte, gelegen in een van de meest geliefde wijken van Heerlen.  meer informatie >>


   
  gezocht
  nieuw

  Heerlen - Zuid, Heerlen

  gezocht - GEZOCHT  

  VOOR EEN VAN ONZE RELATIES  zijn wij op zoek naar een (tussen) woning met minimaal 3 slaapkamers, badkamer en tuin. 

  Locatie in Heerlen - Centrum of Heerlen -  Zuid!!
  De voorkeur van onze relatie gaat uit naar de wijken ;  Aarveld / Bekkerveld / Benzenrade / Caumerveld / Centrum / Douve Weien / Heerlerbaan / Heeserveld / Molenberg / Welten, het liefst dus Heerlen - Centrum of Heerlen - Zuid, maar uiteindelijk door de opdrachtgever in overleg nader te bepalen.

  De huurprijs heeft als bovengrens € 710,-- per maand. 

  Een eventuele borg is uiteraard bespreekbaar.


     meer informatie >>


   
  verkocht

  Kerkrade - Centrum, Grupellostraat 14

  verkocht - VERKOCHT  

  Een bovenwoning, gelegen op de tweede verdieping van een statig herenhuis in het centrum van Kerkrade, eigen entree met royale hal, karakteristiek trappenhuis met 2 keer bordes en toegang tot bovenwoning met dakterras.  meer informatie >>


   
  verkocht

  Landgraaf - Ubach over Worms, Olmenstraat 46

  verkocht - VERKOCHT  

  Een geheel ( 2009 ) gerenoveerde, moderne hoekwoning met diepe tuin en achterom, gelegen in het centrum van Ubach over Worms.  meer informatie >>


   
  verkocht

  Heerlen - Heerlerbaan, Jerichostraat 25 A

  verkocht - VERKOCHT  

  Een op een schitterende en populaire locatie gelegen vrijstaande woning met terras en tuin rond, bijkeuken en inpandige garage met elektrische poort.  meer informatie >>


   
  verkocht

  Heerlen - Schandelen, Lumierestraat 9

  verkocht - VERKOCHT  

  Een eenvoudige geschakelde woning met voortuin, oprit naar garage, terras en tuin.

  Deze woning dient een grondige opknap en opfrisbeurt te ondergaan.  meer informatie >>


   
  verkocht

  Heerlen - Douve Weien, De Tichel 126

  verkocht - VERKOCHT  

  Een modern en zeer goed onderhouden 2 slaapkamer appartement,met balkon op het Zuiden,en gelegen op nog geen 150 meter van de Weltervijver en op steenworpafstand van Benzenrade.
     meer informatie >>


   
  verkocht

  Heerlen - Heksenberg, Mgr. Feronstraat 20

  verkocht - VERKOCHT  

  Een instapklaar 3 slaapkamer appartement, met een schitterend sanitair, moderne keuken voorzien van alle apparatuur en ruime overdekt balkon.

     meer informatie >>


   
  verkocht

  Kerkrade - Centrum, Holzstraat 134 F

  verkocht - VERKOCHT  

  Een schitterend hoekappartement annex penthouse, gelegen op verdieping 5 van een heel modern appartementencomplex, met een eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein en een 360 graden zicht rondom.  meer informatie >>


   
  verkocht

  Heerlen - Bekkerveld, Mgr. Schrijnenstraat 51

  verkocht - VERKOCHT  

  Een heel mooi gerenoveerd, ruim en instapklaar 1 - slaapkamer appartement gelegen op een zeer populaire en geliefde locatie in Heerlen - Zuid, nabij de Sint Anna kerk aan het stadspark Bekkerveld. 

     meer informatie >>


   

  Kerkrade, Lupinestraat 89

  te koop - €269.000,-  

  Een voormalig bedrijfsgebouw met inpandige garage en woning, geheel verbouwd tot heel ruim woonhuis met oprit en garage (plek voor 2 auto's), ruime living en royale leefkeuken, overdekt terras en parchtige omsloten tuin met vijverpartij, gelegen in de wijk Heilust.  meer informatie >>


   

  Landgraaf - Schaesberg, Edisonstraat 19 -21

  te koop - €525.000,-  

  Centraal, op zichtlocatie, aan uitvalswegen gelegen royaal vrijstaand woonhuis met ruime omsloten tuin met verwarmd buitenzwembad, bedrijfsruimte en voldoende parkeergelegenheid aan de Edisonstraat 19-21 te Landgraaf/ Schaesberg. 

   
     meer informatie >>


   

  Kerkrade - Terwinselen, Daslook 11

  te koop - €185.000,-  

  Een zeer goed onderhouden, en instapklare woning met een ruime praktische badkamer, een keuken met een moderne keukenrichting, een terras met een schitterende serre overkapping, en een tuin met tuinberging en achterom.

   

     meer informatie >>


   

  Kerkrade - Eygelshoven, Veldhofstraat 25 A

  te koop - €79.000,-  

  Een hoekappartement met een slaapkamer, gelegen in een kleinschalig complex op de 1e verdieping, met ruim balkon op Zuiden.  meer informatie >>


   

  Heerlen - Schaesbergerveld, Rotterdamstraat 81

  te koop - €140.000,-  

  Een bijzonder ruime hoekwoning met 5 slaapkamers, overdekt terras, toegang tot tuin met openslaande poort naar ruime berging annex garage.  meer informatie >>


   

  Heerlen - Schaesbergerveld, Limburgiastraat 27

  te koop - €149.000,-  

  Een zeer goed onderhouden, instapklare woning met veel ruimte, en een diepe tuin met terras, gelegen aan de rand van centrum Heerlen, in een rustige straat.

     meer informatie >>


   

  Kerkrade - Bleijerheide, Bleijerheidestraat 11, 11 B en 11 C

  te koop - €135.000,-  

  Een mogelijk interessant beleggingsobject dat reeds 10 jaar verhuurd wordt met een netto huuropbrengst per maand van € 1.100,--.

  DIT  OBJECT WORDT TE KOOP AANGEBODEN in collegiale samenwerking met PETER van BRUGGEN Makelaardij - Martijn Timmers  meer informatie >>


   

  Kerkrade - Bleijerheide, Annastraat 33

  te huur - €850,-  

  Een ruime en royale multifunctionele ruimte, te gebruiken als bedrijf / dienst / kantoor / praktijkruimte, ideaal gelegen op een hoek met zichtlocatie nabij het centrum van Bleijerheide, voldoende parkeergelegenheid rondom aanwezig. 

  DIT OBJECT WORDT TE HUUR AANGEBODEN in collegiale samenwerking met PETER van BRUGGEN Makelaardij - Martijn Timmers  meer informatie >>


   

  Landgraaf - Ubach over Worms, Havikweg 15 en 15 A

  te koop - €475.000,-  

  Deze ruime en recentelijk gemoderniseerde multifunctionele bedrijfsruimte beschikt aan de voorkant over een bestraat parkeerterrein met plek voor zeker 8 tot 10 auto's. Aan weerszijden van de hal bestaat de mogelijkheid voor meer parkeergelegenheid. De bedrijfsruimte beschikt aan weerszijden over twee ruimtes die gebruikt kunnen worden als kantoor / kantine / showroom. De bedrijfsruimte beschikt verder over een alarminstallatie, twee meterkasten, twee toiletvoorzieningen, twee overheaddeuren, twee keukenblokken,  twee hoger gelegen platforms aan weerszijden die dienst kunnen doen als kantoor of kantine. Op deze wijze bestaan twee volledig onafhankelijk van elkaar functionerende bedrijfsruimtes met eigen faciliteiten en voorzieningen. De mogelijkheid bestaat dus om ongeveer 500 m2 bvo te kopen ( in overleg ).

  DIT OBJECT WORDT TE KOOP AANGEBODEN in collegiale samwenwerking met PETER van BRUGGEN Makelaardij - Martijn Timmers  meer informatie >>


   

  Kerkrade - Centrum, Einderstraat 94

  te koop - €259.000,-  

  Nabij het centrum van Kerkrade bieden wij deze (bijna) geheel gerenoveerde, gemoderniseerde en opgeknapte drive - in woning aan.

  Deze woning is uitermate geschikt als woonhuis, als woonhuis in combinatie met een bedrijf aan huis, kantoor aan huis, of praktijk aan huis.  meer informatie >>


   

  Kerkrade - Spekholzerheide, Drievogelstraat 24 en 26

  te koop - €275.000,-  

  Een heel goed onderhouden object, van buitenaf en van binnenuit gezien, bestaande uit een woning met diepe en grote tuin aan de achterkant gelegen, een inpandige garage met elektrische poort, en een kantoorgedeelte ( ook geschikt als woning, praktijk en / of dienstruimte ).

     meer informatie >>


   

  Heerlen - Zeswegen, Dominee Pontierstraat 22

  te koop - €119.900,-  

  Een keurig en goed onderhouden tussenwoning, gelegen aan een speelplein, met berging aan de voorkant en terras - tuin met achterom aan de achterkant gesitueerd, parkeerplaatsen voor de deur. Ideaal voor starters - startende gezinnen!!

     meer informatie >>


   

  Heerlen - Bekkerveld, Benzenraderweg 128 c

  te huur - €1.750,-  

  Deze winkelruimte, die gelegen is op een hoeklocatie in de zeer geliefde en populaire wijk Aarveld / Bekkerveld, is voorzien van een hoofdingang,zij-ingang, groot souterrain die per trap of goederlift bereikbaar is, alsook een grote representatieve ruimte op de begane grond.

     meer informatie >>


   

  Heerlen - Bekkerveld, Benzenraderweg 128 c

  te koop - €249.000,-  

   Deze winkelruimte, die gelegen is op een hoeklocatie in de zeer geliefde en populaire wijk Aarveld / Bekkerveld, is voorzien van een hoofdingang,zij-ingang, groot souterrain die per trap of goederlift bereikbaar is, alsook een grote representatieve ruimte op de begane grond.
     meer informatie >>


   

  Heerlen - Heerlerbaan, Ruth Firststraat 2

  te koop - €649.000,-  

  Dit grote vrijstaande landhuis is gelegen in Heerlen - Zuid, in een kindvriendelijke woonwijk met veel vrijstaande woningen met gevarieerde bouw, op een steenworp afstand van veel bos en groen en de voet van het Limburgse Heuvelland. 

        meer informatie >>


   

  Heerlen, Elfershof 2

  te koop - €187.000,-  

  Op loopafstand van Heerlen - centrum, op steenworp afstand van het trein - en busstation en het bijna gerealiseerde Maankwartier, wordt deze moderne hoekwoning met vier slaapkamers, royaal dakterras en geheel ommuurde tuin met tuinberging en achterom te koop aangeboden.     meer informatie >>


   

  Heuvelland - Zuid, Beutenaken 40

  te koop - €595.000,-  

  In het hart van het Heuvelland, in een schitterende landelijke omgeving gelegen vrijstaand perfect onderhouden landhuis met royale oprit voor meerdere auto's, carport, tuin en terrasen ( overdekt ) rondom, eene hele diepe achtertuin met twee tuinberging grenzend aan het limburgse landschap met de kleine rivier de Gulp , bos en heuvels.
  De woning heeft een ruime uitbouw aan de achterkant en is ook een ideale locatie voor wonen en werken / praktijkruimte aan huis, dan wel een woning in combiantie met B & B.

  Bekijk de mooie fotoreportage !!
     meer informatie >>