Timmers & Timmers Makelaardij
Timmers & Timmers Makelaardij
Timmers & Timmers Makelaardij

Welkom Bij Timmers & Timmers

Timmers & Timmers makelaardij en hypotheken is gespecialiseerd in de verkoop van woningen, begeleiding bij aankoop van woningen, taxaties, hypotheekadvies - en bemiddeling, verzekeringen en financieel -fiscaal advies.

Meer informatie hierover vindt u door een van de rubrieken te openen. Wij bemiddelen ook bij de verhuur van uw woning! Voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u ons altijd bellen of mailen. Wij zijn u graag van dienst!


Een goede relatie

Timmers & Timmers makelaardij en hypotheken streeft naar het onderhouden van een nauwe persoonlijke relatie, een optimale onderlinge verstandhouding en zonodig veelvuldig overleg teneinde voor de klant tot de beste verantwoorde oplossing te komen. Daarbij hanteren wij aantrekkelijke tarieven.

Voor meer informatie over de verschillende onderdelen van dienstverlening verwijzen wij naar de desbetreffende pagina waar deze onderdelen worden toegelicht. Wilt u een gratis hypotheekberekening? Klik dan hier.


 

Laatste Nieuws:
Adviseurs verwachten lichte stijging hypotheekrente

AMSTERDAM - Maar liefst 95% van de hypotheekadviseurs en 80% van de consumenten verwacht dat de hypotheekrente in 2019 zal oplopen. Zij voorzien een stijging van 0,37 tot 0,44%.

Dat blijkt uit onderzoek van de Van Bruggen Adviesgroep. De eigen adviseurs schatten dat de rente eind 2019 op 2,88% staat, een panel van consumenten denkt dat de rente oploopt tot 2,81. De rente voor 20 jaar vast, met NHG, was eind vorig jaar 2,44%.

Een hele kleine minderheid van de 300 ondervraagde adviseurs en consumenten denkt dat de rente zal dalen.

Rentedaling

Algemeen directeur Michiel Meijer van Van Bruggen Adviesgroep verwacht de komende weken eerst nog een rentedaling. „Sinds oktober hebben we geen echt serieuze hypotheekrenteverlaging meer gezien en vertonen de gemiddelde 10 en 20 jaar vaste hypotheekrentes een vlakke lijn, terwijl de kapitaalmarktrente wel met ruim 0,3% is gedaald. Ik verwacht dat geldverstrekkers in dit nieuwe jaar actief inzetten op een betere concurrentiepositie en dat we de komende weken hypotheekrenteverlagingen gaan zien.”

Eerder liet ook De Hypotheker weten te verwachten dat de langlopende rente in de loop van 2019 zou oplopen. Kortlopende rentes blijven, volgens verwachtingen van de adviseurs, dit jaar stabiel.

 

 

 

lees verder »ABN: huizenprijzen stijgen door

AMSTERDAM (ANP) - De huizenprijzen in Nederland stijgen tot 2021 door, al zwakt deze toename de komende twee jaar wel af. Dat meldt het Economisch Bureau van ABN Amro in de eerste Woningmarktmonitor van het nieuwe jaar. De economen verwachten dat de huizenprijzen dit jaar met 6% stijgen en in 2020 met nog eens 4 procent.

Overigens had ABN eerder gedacht dat de woningprijzen dit jaar met 7% zouden toenemen. De bijstelling tot 6% hangt samen met het afgenomen vertrouwen in de woningmarkt, onder meer door de toenemende onzekerheid over de economische groei.

De bank denkt verder dat het aantal woningverkopen dit en komend jaar verder afneemt. Voor dit jaar wordt op een daling gerekend van 5%, net als voor 2020. Dat komt omdat door de stijgende prijzen de betaalbaarheid van woningen onder druk staat en het sentiment om te kopen afzwakt. Er is bovendien een gebrek aan te koop staande huizen.

lees verder »Een op de tien huizen langer dan drie jaar te koop’

UTRECHT - De huizenmarkt lijkt enorm oververhit, maar niet elke verkoper profiteert. Een op de tien huizen staat al langer dan drie jaar te koop.

Hoewel dat een halvering is in vergelijking met 2015, staan nog altijd veel meer huizen langdurig te koop dan voor de crisis. In de jaren voor 2008 kwam het nauwelijks voor dat huizen zo lang niet werden verkocht, meldt makelaarsorganisatie Dynamis.

 

De landelijke afname van woningen die lang te koop staan, is sterk gevoed door regio’s waar de huizenverkoop hard aantrok. In Zeeland en Groningen is het percentage woningen dat al minimaal drie jaar te koop staat gelijk gebleven.

Heel klein

Ook in krappe woningmarkten en zelfs in de steden zijn er nog altijd woningen die lang te koop staan. Die woningen staan vaak op ongunstige locaties of zijn bijvoorbeeld heel klein.

Dynamis verwacht dat op populaire locaties het zogeheten structurele woningaanbod wel zal verdwijnen. In minder populaire gebieden zal dat echter niet gebeuren. Die regio’s hebben door de trek naar de stad een te ruim woningaanbod.

lees verder »Kabinet: meevallertje voor huizenkopers

DEN HAAG - Huizenkopers die een hypotheek willen afsluiten met Nationale Hypotheekgarantie, hoeven daar volgend jaar iets minder premie voor te betalen. Dat scheelt ze enkele honderden euro’s.

De zogenoemde NHG-premie gaat in 2019 van 1,0 naar 0,9 procent van de koopsom, schrijft minister Ollongren (Binnenlandse Zaken) in een brief aan de Tweede Kamer. Het fonds dat de NHG beheert, spreekt van een ’tussenstap’. Volgend jaar moet onderzocht worden of de premie nog verder omlaag kan. „Daar zijn goede aanknopingspunten voor”, zet NHG-directeur Arjen Gielen.

 

Bescherming

De hypotheekgarantie is een bescherming voor woningbezitters die door bijvoorbeeld een echtscheiding of werkloosheid niet meer hun maandlasten kunnen betalen, en kan volgend jaar worden afgesloten bij huizen met een koopsom tot 290.000 euro. Voor huizen met energiebesparende voorzieningen ligt de grens op 307.400 euro, werd vorige maand al bekend.

Geldverstrekkers lopen bij een NHG-hypotheek minder risico, en rekenen doorgaans dan ook een lagere rente. De koper betaalt bij het afsluiten van de hypotheek eenmalig een premie voor de NHG.

Voller

De kas van de organisatie die de hypotheekgarantie beheert, is de afgelopen jaren steeds voller geraakt, omdat de premies blijven binnenstromen, maar steeds minder woningbezitters een beroep op het fonds hoeven te doen. Het fonds raakt zelfs te vol, betoogde de Vereniging Eigen Huis dit jaar al meerdere keren. Volgens de belangenclub kan de premie best omlaag.

Dat gaat nu dus gebeuren, al gaat het kabinet niet terug naar de tijd dat de NHG-premie minder dan 0,5 procent van de koopsom bedroeg. Wie volgend jaar een huis koopt voor precies 290.000 euro, is 2610 euro kwijt aan de hypotheekgarantie, in plaats van 2900 euro. De premie moet niet te veel gaan schommelen, legde Gielen eerder dit jaar uit in De Telegraaf. „We willen niet nu de premie verlagen, en bij de volgende crisis weer verhogen.”

lees verder »Woningverkoop keldert ‘uitzonderlijk’ snel

APELDOORN - Het aantal verkochte woningen en afgesloten hypotheken is in september zorgwekkend hard gedaald. Hiermee beginnen nagenoeg alle seinen voor de huizenmarkt op rood te staan.

De daling van 20,3 procent van het aantal verkochte woningen in vergelijking met een jaar geleden noemt het Kadaster zelfs ‘uitzonderlijk’. Ook het aantal verstrekte hypotheken nam met 10,8 procent flink af vergeleken met dezelfde maand uit 2017.

Vooral huurders die een eerste koophuis zoeken zijn er amper nog kansen, blijkt uit de nieuwe cijfers van het Kadaster. Al een halfjaar op rij kopen steeds minder van hen een huis. In september daalde dit nog eens, met 23,8 procent.

Ook voor kopers van 35- tot 45-jarigen wordt het steeds moeilijker door het gebrek aan nieuwbouw. Onder deze groep daalde de verkopen met 20,2 procent. Onder senioren daalde de verkopen met 14,5 procent.

Bouwers, makelaars en consumentenorganisaties slaan al het hele jaar alarm over de stilvallende woningmarkt. De Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) constateerde vorige week dat de door minister Kajsa Ollongren van Binnenlandse Zaken opgestelde Woonagenda nu al ‘de prullenbak in kan’. De bewindsvrouw vroeg daarop om geduld.

lees verder »Woningmarkt gaat nu écht verkeerde kant op’

AMSTERDAM - Ook in makelaarsland breekt nu paniek uit over het gigantische tekort aan huizen plus de zware concurrentie van beleggers, expats en werkgevers voor gewone kopers. Branchevereniging NVM schreeuwt om een Nationaal Woningbouwplan.

Voorzitter Ger Jaarsma van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) doet donderdag haast een smeekbede aan het kabinet om in te grijpen. „ Dit gaat écht de verkeerde kant op, met alle gevolgen van dien”, stelt hij. „Als dit nu niet snel en grondig wordt opgepakt, raakt de markt steeds verder in de vicieuze cirkel van dalend woningaanbod en blijvende prijsstijgingen. Alle micro-oplossingen die we nu bedenken, zijn een druppel op de gloeiende plaat.”

 

Woningnood

In het derde kwartaal van dit jaar verkochten bij de NVM aangesloten makelaars voor het vijfde kwartaal op rij minder woningen. Het verkoopaantal van ruim 36.000 woningen, is maar liefst 4700 minder dan zij een jaar eerder nog verkochten. Vergeleken met het tweede kwartaal van dit jaar daalde de verkopen met 12%. Met een gemiddelde verkoopprijs van €292.000 werd wederom een nieuw record gevestigd. Vergeleken met een jaar eerder is sprake van een prijsstijging van 10,3%.

Hele bevolkingsgroepen blijven door de hoge huizenprijzen en dure huurwoningen langs de kant staan, ziet de NVM. „Vooral starters en middeninkomens staan buitenspel of hebben het zeer moeilijk om een geschikte woning te vinden. Het is al zover dat kinderen tot hun na hun dertigste bij hun ouders moeten blijven wonen, omdat er niets betaalbaars voor hen te kopen of te huren valt.”

Vastlopen

Ondanks alle beloftes van lokale wethouders, blijft de broodnodige grootschalige nieuwbouw uit. Halverwege het afgelopen kwartaal stonden bij NVM-makelaars 44.300 woningen te koop. „Dat is slechts 1% van ons totale woningbestand”, aldus Jaarsma. „Met de huidige aanpak gaan we de doelstelling van 75.000 nieuwbouwwoningen per jaar in 2018 helaas niet redden. Bij bestuurders en politici moet nu echt het besef ontstaan dat er meer nodig is om te voorkomen dat de woningmarkt straks helemaal vastloopt.”

De NVM roept het kabinet op om niet alleen met een Nationaal Woningbouwplan te komen, maar hier ook strakke regie op te houden. „Nu werken de maatregelen van de verschillende bestuurslagen elkaar zelfs tegen. Daarom pleit ik voor meer focus en daadkracht in de vorm van een nationaal woningbouwplan met een strakke regie van het Rijk.” Volgens Jaarsma is er nu geen duidelijke visie waar en hoe op dit moment ontwikkeld en gebouwd moet worden.”

lees verder »Hypotheek nu ook zonder werkgeversverklaring

AMSTERDAM - Niet alle huizenkopers hoeven in de toekomst nog een werkgeversverklaring aan hun baas te vragen als zij een huis willen kopen. Een aantal banken neemt vanaf nu genoegen met een UWV Verzekeringsblad, een document dat via de website van het UWV is te downloaden.

Hypotheekadviseurs die werken met de Adviesbox, software van Intersoftware, kunnen voor hun klanten bij ABN, Florius, Rabobank en ING vanaf nu een hypotheek aanvragen met het UWV document in plaats van de werkgeversverklaring.

Dat bespaart de huizenkoper en de intermediair werk en maakt het aanvragen van een hypotheek iets sneller.

Een proef van ABN Amro, Florius, Rabobank en ING, Vereniging Eigen Huis, UWV, de Nationale Hypotheekgarantie en adviesbureau IG&H, onder regie van Hypotheek Data Netwerk, is eerder succesvol verlopen.

Handig

De partijen werken samen aan een project Handig! dat de aanvraag van een hypotheek sneller en makkelijker moet maken door data slim in te zetten. Nu duurt het zeker enkele dagen en soms zelfs weken voor een huizenkoper zekerheid heeft over een hypotheek.

Bij starters zonder loongeschiedenis en expats kunnen adviseurs nog steeds terugvallen op de ouderwetse werkgeversverklaring.

Intersoftware hoopt dat andere geldverstrekkers zich snel bij het initiatief zullen 

lees verder »Woningprijs door het dak

DEN HAAG - De prijs van een gemiddelde koopwoning zal deze of volgende maand de magische grens van 3 ton doorbreken.

Doordat de afgelopen maanden de woningprijzen steeds met 1 tot 1,5 procent stegen, vestigde de gemiddelde prijs in augustus met 294.203 euro een nieuw record. De prijsstijging was vergeleken met een jaar eerder zelfs ruim 9 procent, zo blijkt uit nieuwe cijfers van het CBS en het Kadaster.

Als de huizenprijzen zich op deze manier verder blijven ontwikkelen, dan kost een gemiddelde woning deze of volgende maand voor het eerst in de historie meer dan 3 ton. „Die grens is sowieso voor het einde van dit jaar doorbroken”, stelt woningmarkteconoom Christian Lennartz van Rabobank.

Lennartz constateert tegelijk dat het qua betaalbaarheid ’per jaar erger wordt’ met woningen: „Gezien de prijzen, koopt het gemiddelde inkomen niet het gemiddelde huis. De woningprijzen zijn in een jaar tijd met bijna 10 procent gestegen, maar de inkomens niet.”

lees verder »Ouderen verliezen vertrouwen in woningmarkt

AMSTERDAM - Het vertrouwen in de woningmarkt is in het afgelopen jaar flink gedaald. Vooral 65-plussers zijn een stuk minder positief geworden.

De combinatie van steeds minder huizen in de aanbieding en steeds hogere prijzen, zorgt ervoor dat Nederlanders hun vertrouwen in de woningmarkt hebben verloren. Dat blijkt uit de marktindicator van Vereniging Eigen Huis. In juli 2017 stond deze barometer van vertrouwen nog op een score van 113, maar een jaar later is daar nog maar 105 van over.

 

Onder 65-plussers is de stemming het hardst gedaald, van 116 naar 104 punten. Bijna 40% van de ouderen vindt dit een ongunstig moment om te kopen. Een jaar geleden dacht maar 14% van de ouderen er zo over. Het dalende vertrouwen komt in een tijd dat er juist meer hypotheekruimte wordt geboden aan gepensioneerden. NHG heeft de normen voor ouderen verruimd en ABN Amro maakte deze week bekend hen meer hypotheekruimte te geven.

Beperkt aanbod

„Er wordt inderdaad meer mogelijk”, zegt Maarten Eeke van der Veen, beleidsadviseur van Eigen Huis. „Maar je moet dan nog wel kunnen slagen op de woningmarkt. Ouderen maken zich veel zorgen om het beperkte aanbod van woningen en de hoge prijzen.”

Dat zit hem volgens Van der Veen niet zozeer in een beperkt aanbod van huizen waar je gelijkvloers in kunt wonen. „Het is een beetje een beeld van vroeger dat ouderen per se gelijkvloers willen wonen. Ze zijn op zoek naar verschillende woningen en concurreren vaak met starters om dezelfde woningen. Bij starters zie je ook dat ze minder vertrouwen hebben.” Bij deze groep gelden de hoge prijzen en het kleine aanbod al langer als barrière, meldt Eigen Huis.

lees verder »Woningprijs buiten de Randstad nog altijd onder crisisniveau

AMSTERDAM - De huizenmarkt breekt record na record, maar dat geldt vooral voor mensen uit de Randstad. Daarbuiten zijn huizen vaak nog minder waard dan voor de crisis die tien jaar geleden uitbrak op de woningmarkt.

Over heel Nederland gezien is het verlies van voor de crisis al goedgemaakt. Maar buiten de Randstad (in dit geval: Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland) verwisselt een gemiddelde woning nog altijd onder de prijzen die in 2008 werden betaald. Dat becijferde het Economisch Bureau van ING.

Daarbij geldt voor de acht provincies buiten de Randstad dat de woningen in vier daarvan nog meer dan 5% onder de prijsniveaus van 2008 staan. Drenthe spant de kroon, daar levert een gemiddelde woning 7,6% minder op dan in 2008.

lees verder »Doorstromers krijgen eenvoudiger hypotheek

AMSTERDAM - Doorstromers op de huizenmarkt krijgen steeds makkelijker een hypotheek. Hypotheekaanbieders geven een hogere overbruggingsfinanciering nu de huizenprijzen stijgen en de risico's laag zijn.

,,Door de grote concurrentie zetten steeds meer hypotheekaanbieders hierop in”, zegt Martin Hagedoorn van De Hypotheekshop.

 

Overbruggingskrediet

Mensen die al een woning hebben gebruiken vaak een overbruggingskrediet om zo de overwaarde van hun huis te kunnen gebruiken bij de aankoop van een nieuwe woning. Als de huidige woning nog niet is verkocht, kan dat bij verschillende aanbieders nu makkelijker. ,,Het kan in de huidige markt ook praktisch zijn om eerst een nieuwe woning te kopen en dan pas te verkopen. Daarmee voorkom je dat je zonder woning komt te zitten.”

Hagedoorn denkt dat de trend het voor doorstromers makkelijker maakt om te verhuizen. Daardoor zouden ook iets meer woningen voor starters beschikbaar kunnen komen. ,,Maar feit blijft dat er een tekort aan woningen is in sommige gebieden.”

lees verder »Huizenprijzen stijgen harder

AMSTERDAM (ANP) - De huizenprijzen gaan de komende jaren harder omhoog dan eerder verwacht. Dat stelt het Economisch Bureau van ABN AMRO. Oorzaak daarvoor is de rente die waarschijnlijk langer laag blijft.

Dit jaar worden huizen naar verwachting gemiddeld 8,5 procent duurder dan vorig jaar. Tot voor kort gingen de ABN AMRO-economen uit van 8 procent. Voor volgend jaar gaat ABN AMRO uit van een prijsstijging van 7 procent, waar een eerdere raming op 5 procent was gezet.

Overigens kunnen ontwikkelingen als een internationale handelsoorlog alsnog een negatieve invloed hebben op de woningmarkt. De consument zou minder vertrouwen kunnen krijgen in de economie en terughoudender kunnen worden met grote aankopen.

lees verder »Woningmarkt kan stijging hypotheekrente aan

De Nederlandse woningmarkt kan een stijging van de hypotheekrente in de komende jaren goed opvangen. Dat staat in een rapport van de Amsterdam School of Real Estate, een gezamenlijk initiatief van de vastgoedbrancheorganisaties, rijksoverheid en Universiteit van Amsterdam.

De lage hypotheekrente wordt als een van de grote aanjagers van de woningmarkt in de laatste jaren beschouwd. De onderzoekers wilden daarom weten wat er met de huizenverkopen gebeurt als de Europese Centrale Bank (ECB) de rente weer zou gaan opvoeren.

Een hogere hypotheekrente betekent immers dat huizenkopers minder kunnen lenen. Maar volgens het rapport zullen de inkomens van huishoudens de komende jaren waarschijnlijk ook omhooggaan. ,,Wat betreft de maximale hypotheeksom weegt dit voldoende op tegen het negatieve effect van een eventueel stijgende hypotheekrente.''

lees verder »Huizenprijzen nog harder omhoog

UTRECHT (ANP) - De huizenprijzen in Nederland stijgen dit jaar nog harder dan vorig jaar. Die verwachting spreken economen van Rabobank uit in een nieuwe analyse over de woningmarkt.

In 2017 steeg de prijs van een koopwoning gemiddeld met 7,6 procent. In 2018 wordt dat 8 procent en een jaar later nog eens 7 procent. Door die prijsstijgingen kost de gemiddelde woning in Nederland over twee jaar rond de 300.000 euro. Dat is positief voor huizenbezitters, maar heeft ook negatieve kanten, waarschuwen de Rabo-economen. Het kan ervoor zorgen dat een koophuis voor meer starters buiten bereik raakt. Bovendien moeten huishoudens zich dieper in de schulden steken.

De woningverkopen stegen afgelopen jaar vooral buiten de Randstad hard. In Gelderland ging het aantal verkochte woningen met 19 procent omhoog, in Drenthe met 23 procent en in Flevoland zelfs met 24 procent. Rabobank-econoom Christian Lennartz verwacht dat die opmars dit jaar doorzet, maar ,,dat het aantal verkopen in de steden stagneert of verder daalt''. Het aantal verkopen daalt begin 2019, verwachten Lennartz en zijn collega's. Dat gebeurt als grote groepen potentiële kopers tegen financieringsproblemen aanlopen.

lees verder »Tekort aan woningen bereikt hoogtepunt

AMSTERDAM - Het steeds kleinere aanbod te koop staande woningen begint zéér zorgelijk te worden. In het laatste kwartaal van vorig jaar stonden er voor het eerst sinds 2003 minder dan 60.000 huizen te koop.In de laatste drie maanden van 2017 stonden er ’slechts’ 59.600 woningen te koop in Nederland, zo blijkt uit nieuwe gegevens van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM). Dat is 6,1% minder dan een kwartaal eerder, en zelfs 35,6% minder dan in dezelfde periode uit 2016.

Het aanbod koopwoningen is de afgelopen in bijna 15 jaar nog nooit zo laag geweest, benadrukt NVM-voorzitter Ger Jaarsma. „We moeten terug naar 2003 om aanbodaantallen van onder de 60.000 bij de NVM te vinden”, stelt hij. „De daling gaat nog steeds het snelst bij appartementen: daar staan er maar liefst 47,6% minder van in aanbod dan vorig jaar.”

Dieptepunt

Het tekort aan koopwoningen mag een historisch dieptepunt genoemd worden. De Nederlandse bevolking is sinds 2003 met ongeveer een miljoen gegroeid, waardoor de vraag naar woningen dus alleen maar groter is geworden.

Hierdoor blijven de prijzen sinds de opleving van de woningmarkt alleen maar verder stijgen. In een jaar tijd maakte de gemiddelde aankoopprijs met 269.000 euro een stijging van 9,1% door.

Verkoopprijs

Ondanks de hogere prijzen blijven woningen volgens de NVM ’als warme broodjes over de toonbank gaan’: „Bij ruim een kwart van de woningen worden ze zelfs boven de vraagprijs verkocht. En woningen wisselen steeds sneller van eigenaar; het afgelopen kwartaal werd een gemiddelde woning binnen 52 dagen verkocht.”

In Amsterdam heeft de gemiddelde huizenprijs afgelopen kwartaal de grens van de vier ton doorbroken. Het moyenne ligt met €409.000 liefst 13,5% hoger dan een jaar geleden.

Nieuwbouw

Hoewel er inmiddels circa 50.000 woningen per jaar worden gebouwd, is de productie volgens Jaarsma nog steeds te weinig. Voor 2018 verwacht hij een tekort van 200.000 woningen. „Met deze productie zal het grote woningtekort nauwelijks ingelopen worden.”

Pas als de woningbouw wordt opgeschroefd naar zo’n 80.000 per jaar, zal het tekort in 2025 zijn teruggelopen naar ’een acceptabele 100.000 woningen’.

 
lees verder »Huizenmarkt gaat op slot

Huizenmarkt Randstad gaat definitief op slot

AMSTERDAM - De woningmarkt in de vier grote steden, en grote gebieden daaromheen, is definitief op zijn retour. Volgend jaar daalt het aantal transacties na vier jaren van forse stijging met zeker 5%, zeggen experts. Vooral in de Randstad storten de woningverkopen in 2018 in, zo is de prognose.

Appartementen staan er in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht al bijna niet meer te koop, constateren woningmarkteconomen Philip Bokeloh en Theo de Kort (ABN Amro). In september werden er voor het eerst sinds 2013 minder woningen verkocht dan zowel een maand als een jaar eerder. Die trend zet in 2018 onverminderd door, verwachten de experts, „vooral in regio’s waar het woningaanbod beperkt is”.

De ABN-economen voorspellen dat er volgend jaar 5% minder woningen verkocht worden dan in 2017, onder aanvoering dus van de grote steden. Een forse klap: dit jaar stijgt het aantal transacties nog met 15%. Voor de woningen die nog wel te koop worden aangeboden, worden dan weer torenhoge prijzen betaald. ABN voorspelt een stijging van 5%.

Christian Lennartz en Nic Vrieselaar, woningmarktexperts bij Rabobank, zien de prijzen zelfs met 7% omhoog gaan. ING houdt het midden met een prijsstijging van 6%. Het gevolg: twintigers en dertigers, die ook al geen betaalbare huurwoning in de vrije sector kunnen vinden, komen de stad niet meer in. „Starters en middeninkomens zullen nog meer gaan zoeken in de provincie”, profeteert De Hypotheekshop, een adviesketen.

Tijdens de crisis is de woningbouw ingestort. Daardoor zijn er nu veel te weinig woningen. De komende jaren moeten er jaarlijks bijna 100.000 huizen worden bijgebouwd om die achterstand in te halen. Door een tekort aan onder meer heipalen, kundig personeel in de bouw én bouwvergunningen wordt dat aantal de komende twee jaar waarschijnlijk niet gehaald. Daardoor loopt het tekort alleen maar verder op. Wat er nog over is aan te koop staande huizen in de stad, wordt door beleggers opgekocht.

 

lees verder »Woningtekort wordt nijpend

Woningtekort wordt nijpend

Gisteren, 10:02Ruben Eg

AMSTERDAM - De huizenmarkt begint nu echt te lijden onder het tekort aan koopwoningen. Aan de stijging van het aantal woningverkopen is na vijftien kwartalen een einde gekomen.

De groei lijkt voorlopig uit de opgebloeide woningmarkt, concludeert de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) op basis van cijfers over het tweede kwartaal van dit jaar.

 

 

Op een totale markt van 56.900 te koop staande huizen, wisselden in deze periode ruim 42.600 bestaande NVM-koopwoningen van eigenaar. Voor het eerst in 13 jaar stonden er minder dan 100.000 bestaande koopwoningen in Nederland te koop.

Aanbod

Het tekort aan koopwoningen doet het meest pijn in de populaire woongebieden, zoals de Randstad en steden als Groningen en Eindhoven. Vergeleken met een jaar eerder daalde het aantal transacties van koopwoningen in deze gebieden met ongeveer 8% in het tweede kwartaal van 2017.

 

Het te koop staande aanbod daalde in een jaar tijd met meer dan 40% in deze regio’s, waar bijna de helft van het aantal landelijke transacties plaatsvindt. De daling wordt volgens de NVM vooral veroorzaakt door een tekort aan aanbod, bijvoorbeeld door nieuwbouw.

Prijzen

Door het tekort blijven de woningprijzen omhoogschieten. De prijs van de gemiddelde verkochte woning klom in het tweede kwartaal van dit jaar naar €258.000. Dat is een prijsontwikkeling van 9% vergeleken met een jaar geleden.

Ook liggen de prijzen nu 2% hoger dan tijdens de woningpiek uit 2008. In minder populaire regio’s, zoals delen van de provincies Groningen, Drenthe en Limburg, liggen de prijzen nog 7% onder het record van toen.

Nieuwbouw

Als gemeenten niet heel snel vaart maken met nieuwbouw zullen de woningprijzen volgens NVM-voorzitter Ger Jaarsma werkelijk exploderen, waardoor de woningmarkt zal imploderen: „Voortvarend aan de slag met nieuwbouw is nu prioriteit nummer 1.”

Om te zorgen dat de woningmarkt niet implodeert en de prijzen niet exploderen, zullen gemeenten, ontwikkelaars en makelaars hun beste beentje moeten voorzetten om straks 18 miljoen Nederlanders een woning op maat te bieden, inclusief goede infrastructuur en andere noodzakelijke voorzieningen.

lees verder »Hypotheekrun gevaarlijk

’Hypotheekrun gevaarlijk’

Vandaag, 05:30

AMSTERDAM - In de nasleep van de huizencrisis is de hypotheekmarkt in een stevige kramp geschoten. Huizenkopers en oversluiters vrezen dat het voorbij is met de ultralage rente.

Een zwak signaal dat het zover was, joeg de markt vorige week al compleet op hol. Het aantal hypotheekaanvragen steeg prompt met 40 procent. Onverstandig en gevaarlijk, zeggen experts. „Angstige huizenkopers die nog snel willen profiteren van de ultralage hypotheekrente, zijn een gevaar voor de woningmarkt. „Door hen droogt het aanbod nog sneller op en zullen de prijzen nog sneller stijgen”, waarschuwt Christian Lennartz, gespecialiseerd econoom bij de Rabobank.

 

De ECB liet de laatste weken meerdere keren signalen los over het mogelijk afbouwen van het opkoopprogramma – de in Noord-Europa verfoeide ’geldpers’ – en het daarna verhogen van de centrale rentetarieven.

Lees het hele verhaal 'Huizenmarkt op hol'

lees verder »Koophuis voor uitzendkracht

LIJNDEN - Tienduizenden flexkrachten kunnen voortaan eindelijk een koopwoning bemachtigen.

Uitzendkrachten die namelijk meer dan één jaar in dienst zijn van een uitzendbureau, kunnen via een zogeheten perspectiefverklaring aankloppen voor een hypotheek. Daarmee werd al geëxperimenteerd door Randstad, maar het initiatief wordt nu omarmd door uitzendkoepel ABU.

De meeste flexwerkers kregen voorheen bijna altijd nul op het rekest bij een hypotheekaanvraag. „En daar komt nu een eind aan”, belooft ABU-directeur Jurriën Koops. „Het kopen van een huis komt nu binnen handbereik van alle uitzendkrachten in Nederland.”

De verwachting is dat tientallen uitzendbureaus zich later dit jaar bij het initiatief aansluiten. Bij het opstellen van de perspectiefverklaring kijkt de uitzender onder meer naar de arbeidsmarktsituatie van de flexkracht en naar de inkomensmogelijkheden. De hypotheekverstrekker heeft uiteindelijk het laatste woord. „Flexkrachten moeten aan dezelfde criteria voldoen als mensen met een vast contract”, aldus een woordvoerder van de Nederlandse Vereniging van Banken.

lees verder »Vertrouwen woning verkopers op hoogtepunt

Vertrouwen woningverkopers op hoogtepunt

Woningverkopers waren nog nooit eerder zo positief over de kans om hun huis te verkopen, blijkt donderdag uit een driemaandelijks onderzoek van ING. Het algehele vertrouwen in de woningmarkt ging ook omhoog.

 

 

De verwachting dat de hypotheekrente nog laag blijft, is een belangrijke reden voor het gestegen vertrouwen in de woningmarkt. Bovendien hebben steeds minder woningbezitters het idee dat hun woning onder water staat. Nog 6 procent van de woningeigenaren denkt dat dat wel zo is.

Ruim een kwart van de veertigplussers wil geld uit het huis halen om bijvoorbeeld kinderen te steunen bij het kopen van een huis, het pensioen aan te vullen, zorg in te kunnen kopen of een grote uitgave zoals een verbouwing te doen. Daar zijn nu nog weinig mogelijkheden voor, signaleert ING.

Starters sparen flink voor hun eerste woning. Negen op de tien denken op het moment van aankoop de bijkomende kosten bijeen gespaard te hebben. Bijna de helft vindt het geen goed idee als de hypotheekregels versoepeld worden.

lees verder »

In ons archief
 • Tweedeling op de woningmarkt in Nederland »
 • Adviseurs positief over provisieverbod »
 • Hypotheek Nieuwtjes »
 • Europese regelgeving voor hypotheken »
 • Straks twee weken bedenktijd voor hypotheek »
 • CBS: Ruim miljoen huishoudens komen moeilijk rond »
 • Stijgt of daalt de huizenprijs in uw regio? »
 • Prijsonderhandelingen het spannends voor huizenkopers »
 • Extra fiscaal voordeel via Energie Investeringfsaftrek »
 • Vervolg zonnepanelenproject Landgraaf »
 • Leefbaarometer over de leefbaarheid in alle buurten en wijken »
 • De zorgplicht van de bank(en) is doorgeschoten »
 • Het wil economisch - maatschappelijk - sociaal maar niet vlotten met Heerlen »
 • Huizenprijzen de lucht in »
 • Hypotheekopsteker voor tweeverdieners »
 • Meer hypotheekruimte voor de aflossende student »
 • Huizenmarkt Parkstad Limburg »
 • Prinsjesdag 2015 »
 • Geen Nederlandse Hypotheek Instelling »
 • nieuw

  Heerlen - Centrum, Raadhuisstraat 54

  te huur - €950,-  
  TE HUUR - TE HUUR
  Fantastisch gemoderniseerd en gerenoveerd 2 slaapkamer appartement in hartje Heerlen, Raadhuisstraat 54.
  Huurprijs bedraagt € 950,-- per maand.Twee maanden huur als borg.Bijdrage VvE bedraagt € 157,-- per maand.Aanvaarding per direct.
  Informatie te bevragen bij ons kantoor,tel ; 06 - 51617996.


  meer informatie >>


   

  Kerkrade - Bleijerheide, Franciscanerstraat 52

  te koop - €225.000,-  

  Geweldig ruim, karakteristiek en verbouwd herenhuis met een enorm grote en zonnige huisweide.

  Scherpe prijsaanpassing!!!  meer informatie >>


   

  Heerlen - Musschenbroek, Granaatstraat 4

  te koop - €135.000,-  
  Halfvrijstaande woning met diepe oprit, uitgebouwde garage en royale tuin, Granaatstraat 8, 6412 SN, Heerlen - Musschenbroek.
  Deze woning dient geheel gemoderniseerd en gerenoveerd te worden.


  meer informatie >>


   

  Simpelveld - Woonwijk nabij het klooster, Reenstraat 19

  te koop - €249.500,-  

  Een moderne en ruim landelijk gelegen 2 onder eenkapwoning / halfvrijstaande woning met voortuin, oprit voor 2 auto's, diepe garage met toegang naar een heerlijk, zonnige en mooi aangelegde tuin met een optimale privacy.

  Fotoreportage volgt.  meer informatie >>


   
  verkocht

  Heerlen - Centrum, Ruys de Beerenbroucklaan 48

  verkocht - VERKOCHT  
  Net Binnen, vlak voor het Paasweekeinde, een topwoning, instapklaar....PRIJSAANPASSING !!
  Ruys de Beerenbroucklaan 48, Heerlen - Centrum
  Een fantastisch gemoderniseerd en gerenoveerd herenhuis.
   
   


  meer informatie >>


   
  verhuurd

  Heerlen - Centrum, Prinses Irenestraat 2

  verhuurd - VERHUURD  
  TE HUUR - TE HUUR
  Volledig gemoderniseerd en gerenoveerd 2 slaapkamer appartement met balkon aan de voorkant en achterkant,
  gelegen in Heerlen - centrum, Prinses Irenestraat 2.
  Huurprijs bedraagt € 900,-- per maand. Twee maanden huur als borg. Bijdrage VvE bedraagt € 220,-- inclusief voorschot stookkosten.
  Aanvaarding per september 2020.
  Informatie te bevragen bij ons kantoor, tel ; 06 - 51617997.


  meer informatie >>


   
  nieuw

  Heerlen - Bekkerveld, De Tichel 40

  te huur - €730,-  
  TE HUUR - TE HUUR
  Een modern en ruim 2 slaapkamer appartement met inpandig balkon aan de voorkant, gelegen in Heerlen - Zuid, Bekkerveld,
  De Tichel 40.
  Huurprijs bedraagt € 730,-- per maand. Twee maanden huur als borg. Bijdrage VvE bedraagt € 164,-- per maand, plus € 70,--.
  Aanvaarding per direct.
  Informatie te bevragen bij ons kantoor, tel ; 06 - 51617996.


  meer informatie >>


   
  verhuurd

  Heerlen - Centrum, Prinses Irenestraat 8

  verhuurd - VERHUURD  
  TE HUUR - TE HUUR
  Volledig gemoderniseerd en gerenoveerd 2 slaapkamer appartement met balkon aan de voorkant en achterkant,
  gelegen in Heerlen - centrum, Prinses Irenestraat 8.
  Huurprijs bedraagt € 730,-- per maand. Twee maanden huur als borg. Bijdrage VvE bedraagt € 220,-- per maand inclusief, plus € 70,--. voorschot stookkosten.
  Aanvaarding per direct.
  Informatie te bevragen bij ons kantoor, tel ; 06 - 51617996.


  meer informatie >>


   

  Heerlen - Centrum, Muzenlaan 30

  te koop - €179.000,-  

  Hier hoeven we weinig woorden aan vuil te maken. 

  Een top en instapklaar 2 slaapkamer appartement gelegen aan het schouwburgplein ( tegenwoordig Stadstheater ).  meer informatie >>


   
  verkocht

  Heerlen - Welten, De Thun 46

  verkocht - VERKOCHT  

  In de zeer geliefde wijk Welten, Heerlen - Zuid kunnen wij u te koop aanbieden, een moderne en ruime drive - in woning, gelegen op een uitstekende locatie in een doodlopende straat.

     meer informatie >>


   
  verkocht

  Heerlen - Centrum, Raadhuisstraat 50

  verkocht - VERKOCHT  

  In het hartje van Heerlen, een waanzinnig gerenoveerd ( 2019 ) en modern 3 slaapkamer appartement met ruime living, open stijlvolle keuken, luxe toilet en luxe badkamer, groot dakterras.  meer informatie >>


   
  verkocht

  Hulsberg, Schoolstraat 44

  verkocht - VERKOCHT  

  Een karakteristieke halfvrijstaande woning ( waarschijnlijk voormalige kosterswoning ) met pad gelegen aan de zijkant, toegang gevend tot de zij - ingang en bijkeuken, opgang naar het gezellige terras met tuinberging en stalling, zonnige tuin met poort naar de weg langs de kerk.  meer informatie >>


   
  verkocht

  Heerlen - Welten, Dr. Goossensstraat 34

  verkocht - VERKOCHT  

  Een van de mooiste, zo niet het mooiste type A – woning ( Flintstone woning, architect Peter Sigmond) in Welten.

     meer informatie >>


   
  verhuurd

  Heksenberg - Heksenberg, Mgr. Feronstraat 28

  verhuurd - VERHUURD  

  Instap klaar 2 slaapkamer appartement, gelegen op de 3e verdieping, met een zonnige woonkamer voorzien van schuifpui naar balkon aan de achterkant, separate keuken voorzien van apparatuur, betegelde badkamer met wastafelmeubel en douche, betegeld toilet, huistelefoon, buitenberging met aansluiting wasmachine en droger, nieuwe cv - ketel en nieuwe boiler ( beiden eigendom en bwjr. 2019 ).

  Kelder en fietsenberging in het souterrain.

  Huurprijs € 700,-- per maand.

  Twee maanden huur als borg.

  Bijdrage VvE € 95,-- per maand.

     meer informatie >>


   

  Landgraaf - Kakert, Hompertsweg 12

  te koop - €199.000,-  

  Een halfvrijstaande woning met kantoorruimte, diepe oprit met plaats voor meerdere auto's, grote garage annex loods geschikt voor meerdere doeleinden.  meer informatie >>


   
  verkocht

  Heerlen - Centrum, Raadhuisstraat 54

  verkocht - VERKOCHT  

  Een ideaal gelegen 2 slaapkamer appartement, met separate keuken, modern betegeld toilet, modern betegelde badkamer, vanuit een van de slaapkamers deur naar balkon, en volledig voorzien van stroken parketvloer.

   

     meer informatie >>


   
  verkocht

  Heerlen - Douve Weien, Putstraat 7

  verkocht - VERKOCHT  

  Een riante en ruime vrijstaande woning met oprit voor twee auto's, een grote inpandige garage, meerdere kelderruimtes, tuin rondom, gelegen in een van de meest geliefde locaties en kindvriendelijke wijken van Heerlen - Zuid.

   

     meer informatie >>


   
  verkocht

  Kerkrade - Eygelshoven, Veldhofstraat 25 A

  verkocht - VERKOCHT  

  Een hoekappartement met een slaapkamer, gelegen in een kleinschalig complex op de 1e verdieping, met ruim balkon op Zuiden.

  Bij verkoop is de gehele inboedel bij de prijs inbegrepen!!

  Per Direct.  meer informatie >>


   
  verkocht

  Heerlen, Grasbroekerweg 23

  verkocht - VERKOCHT  

  Een geschakelde ruime woning, met een eigen zij-ingang naar de achterom en diepe tuin met tuinberging, mogelijkhrid voor een groot dakterras. 

  Woning is recent in 2019 geheel gerenoveerd en gemoderniseerd!!  meer informatie >>


   
  verkocht

  Heerlen - Caumerparkplan, Kaldebornweg 78

  verkocht - VERKOCHT  

  Een zeer ruime en karakteristieke woning, type vrijstaand met oprit voor 2 auto's, kelder, bergzolder, berging en zeer royale en zonnig tuin annex huisweide met veel privacy.

  Fotoreportage volgt morgen!!  meer informatie >>


   
  gezocht
  nieuw

  Heerlen - Hoogveld, Heerlen

  gezocht - GEZOCHT  

  VOOR EEN VAN ONZE RELATIES  zijn wij op zoek naar een vrijstaande woning, type landhuis annex villa met minimaal 4 slaapkamers en terras/ tuin en garage. 

  Locatie in Heerlen, Heerlen -  Zuid!!
  De voorkeur van onze relatie gaat uit naar de wijken ;  Aarveld / Bekkerveld / Benzenrade / Caumerveld / Centrum / Douve Weien / Heerlerbaan / Heeserveld / Molenberg / Welten, liefst dus Heerlen - Zuid, en uiteindelijk door de opdrachtgever in overleg nader te bepalen.

  De koopprijs heeft als bovengrens € 600.000,-- K.K.. 


     meer informatie >>


   
  verkocht

  Heerlen - Bekkerveld, Soesterbergstraat 4

  verkocht - VERKOCHT  

  Een geheel instapklare en in zomer 2017 gerenoveerde en gemoderniseerde halfvrijstaande / geschakelde woning van alle luxe en gemakken voorzien.

  Met o.a. ruime woonkamer, separate keuken, separate bijkeuken, tuin met achterom, 2 betegelde badkamers, 3 slaapkamers met de mogelijkheid voor een 4e slaapkamer.

     meer informatie >>


   

  Heerlen - Centrum, Valkenburgerweg 17

  te huur - €100,-  

  TE HUUR - TE HUUR

  In hartje Heerlen, 14 afgesloten en genummerde parkeerplaatsen, elektrische poort met afstandsbediening.

  Te huur vanaf 1 december 2019, huur bedraagt € 100,-- per maand, twee maanden huur als borg, minimale huurperiode 1 jaar.  meer informatie >>


   

  Heerlen - Centrum, Kruisstraat 10

  te koop - €449.000,-  

  Een groot en statig object in de binnenstad van Heerlen, begane grond is momenteel verhuurd ( eventueel huur te verlengen met 5 jaar plus 5 optiejaren ), en toegang via een elektrische rolpoort tot een ruimte die geschikt als inpandige berging en parkeergarage met plek voor 8 auto's. Verdieping 1 en 2 en 3 een grote bovenwoning via separate ingang te bereiken, ideaal geschikt voor losse appartementen.

  Voor de indeling vraag naar een vrijblijvende bezichtiging of zie de kopie tekeningen ( fotopresentatie ).  meer informatie >>


   

  Heerlen - Welten, Mergelsweg 9

  te huur - €1.000,-  

  Op een super locatie aan de rand van Heerlen, nabij Benzenrade en Ubachsberg, gelegen hoekbungalow.  meer informatie >>


   
  verkocht

  Heerlen - Centrum, Welterlaan 12

  verkocht - VERKOCHT  

  Een interessant en ruim tussengelegen herenhuis met een eigen oprit annex parkeerplaats ( tekeningen aanwezig voor het realiseren van een inpandige garage in het souterrain van straatkant af gezien ) voor de woning en royale tuin met achterom.

   

     meer informatie >>


   
  verkocht

  Landgraaf - Nieuwenhagen, Rothkranslaan 23

  verkocht - VERKOCHT  

  Een ( geschakelde ) halfvrijstaande woning met voortuin, ruime oprit naar grote garage, tuin met achterom en serre overkapping, gelegen in een hele rustige straat met gevarieerde bebouwing te Nieuwenhagen.  meer informatie >>


   
  verkocht

  Hoensbroek - Maria Gewande, Lampisteriestraat 5

  verkocht - VERKOCHT  

  Een werkelijk schitterende en in perfecte staat verkerende semi-bungalow met een grote inpandige garage en een modern en strak half overdekt terras en tuin met vijver.

     meer informatie >>


   
  verhuurd

  Heerlen - Zeswegen, Dominee Pontierstraat 22

  verhuurd - VERHUURD  

  Een keurig en goed onderhouden tussenwoning, gelegen aan een speelplein, met berging aan de voorkant en terras - tuin met achterom aan de achterkant gesitueerd, parkeerplaatsen voor de deur. Ideaal voor starters - startende gezinnen!!

  De huur bedraagt € 875,--, 

  TE HUUR vanaf eind december 2019, borg 2 keer de huur !!!

     meer informatie >>


   
  verkocht

  Heerlen - Bekkerveld, Bekkerweg 64

  verkocht - VERKOCHT  

  De kerk, nu in gebruik als modern woonhuis ( eveneeens bestemming kantoor / bedrijfslocatie ), is in 2018 geheel verbouwd - gemoderniseerd - gerenoveerd. 

  Een fantastisch, karakteristiek, multifunctioneel object ( voormalige Talmakerk), dat in de afgelopen jaren van buitenaf en van binnenuit gezien volledig is gemoderniseerd, gerenoveerd en verbouwd met duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen, waarbij karakter en sfeer van het object niet uit het oog zijn verloren. 

     meer informatie >>


   
  verkocht

  Heerlen - De Erk, Johannus XXIII singel 9

  verkocht - VERKOCHT  

  Ruime vrijstaande villa, gelegen in een van de meest geliefde straten van Heerlen - Zuid, in de wijk de Erk. 

     meer informatie >>


   
  verkocht

  Heerlen - Schaesbergerveld, Rotterdamstraat 81

  verkocht - VERKOCHT  

  Te koop, een verhuurde ( € 700,-- per maand ) en bijzonder ruime hoekwoning met 5 slaapkamers, overdekt terras, toegang tot tuin met openslaande poort naar ruime berging annex garage.

  Let op de vraagprijs is ook de koopprijs!!  meer informatie >>


   
  verkocht

  Kerkrade - Spekholzerheide, Drievogelstraat 16

  verkocht - VERKOCHT  

  Een groot halfvrijstaand herenhuis met zij-ingang naar het achtergelegen, omsloten terras met houten chalet en toegang tot de carport en garage.   meer informatie >>


   

  textMode, Via Laudati 5

  te koop - €99.000,-  

  TE KOOP, Italie, Puglia

  Casano delle Murge, Via Laudati 5

  In een modern wooncomplex in de buurt van het postkantoor, in een uitstekende staat verkerend groot vier kamer appartement van ongeveer 100 vierkante meter, gelegen op de tweede verdieping, bereikbaar met een lift met een garage van ongeveer 25 vierkante meter in het souterrain. Drie balkons, onafhankelijke verwarming, moderne betegelde badkamer.

  In een kleiner dorp, gesitueerd nabij het nationale en regionale natuurreservaat, op ongeveer 25 minuten rijden van het vliegveld van Bari, op ongeveer 25 minuten rijden van de populairste stranden, centraal gelegen t.o.v. de plaatsen / steden, Andria - Bari - Brindisi - Foggia- Lecce - Matera- Tarente.

  Ideaal voor de Italie liefhebber om regelmatig naar deze steeds populairder wordende regio te trekken en uit te blazen en te relaxen, of ideaal als belegging.

  Vraagprijs € 99.000,-- K.K.  meer informatie >>


   
  verhuurd

  Heerlen - Heksenberg, Mgr. Feronstraat 16

  verhuurd - VERHUURD  

  Een instapklaar 2 slaapkamer appartement met een goed sanitair, moderne keuken voorzien van veel apparatuur, en een ruim overdekt balkon aan de achterkant.

     meer informatie >>


   
  verkocht

  maastricht, Oranjeplein 50 F

  verkocht - VERKOCHT  

  Schitterend en zeer groot 2 slaapkamer appartement gelegen op verdieping 5 met een royale  ontvangsthal, separaat toilet, betegelde badkamer, 2 slaapkamers waarvan 1 met overdekt balkon aan de achterkant op Zuid - zuidwesten, separate keuken voorzien van veel apparatuur, kookeiland en deur naar balkon aan de voorkant op Oosten, grote woonkamer.  meer informatie >>


   
  verkocht

  Heerlen, Van der Scheurstraat 58

  verkocht - VERKOCHT  

  Een ruime tussenwoning, gelegen in een rustig doorgaande straat, in een aantrekkelijke en geliefde woonwijk ( Nieuw Beersdal ), 3 slaapkamers met mogelijkheid voor een 4e slaapkamer of hobbykamer, woonkamer met parketvloer, separate keuken, betegelde badkamer en 2 toiletten, fraai aangelegde tuin met tuinberging en achterom.  meer informatie >>


   
  verhuurd

  maastricht - Centrum, Kapoenstraat 5

  verhuurd - VERHUURD  

  Te huur, een afgesloten parkeerplaats voor het stallen van een auto of motor of scooter of fietsen, te bereiken via een poort en onderdoorgang naar een achtergelegen terrein met de parkeerplaats in kwestie.
  de huur bedraagt € 150,-- per maand, de borg 2 maanden huur, Kapoenstraat 5 te Maastricht - Centrum.  meer informatie >>


   
  verkocht

  Heerlen - Centrum, Prinses Irenestraat 17

  verkocht - VERKOCHT  

  Aan de rand van Heerlen – Centrum ligt dit zeer goed onderhouden 2 slaapkamer appartement dat de laatste jaren is gerenoveerd en is voorzien van kunststof kozijnen met isolerend glas en rolluiken.
     meer informatie >>


   
  verkocht

  Heerlen - Heerlerheide, Hei Carisborgweg 11

  verkocht - VERKOCHT  

  Een tussengelegen herenhuis met een tuin en achterom naar een separate garage met oprit en hekwerk, ideaal voor dubbele bewoning of verhuur.  meer informatie >>


   
  verhuurd

  Heerlen - Heksenberg, Mgr. Feronstraat 30

  verhuurd - VERHUURD  

  Te huur, een geheel gemoderniseerd en gerenoveerd 2 slaapkamer appartement met schuifpui naar balkon aan de achterkant op 
  Zuid - Zuidwesten, geheel geschilderd en voorzien van nieuwe plavuizen vloer, vloerbedekking, moderne badkamer met wirhlpool en massage douche met muziek, open keuken met moderne keukeninrichting voorzien van alle apparatuur. 
     meer informatie >>


   
  verkocht

  maastricht - Centrum, Sint Jacobstraat 4 B 05

  verkocht - VERKOCHT  

  Een fantastisch, instapklaar, modern 2 slaapkamer appartement op verdieping 1 en 2, bereikbaar met een lift of via het trappenhuis, groot dakterras op Zuid - Zuidwest, inpandig balkon, fietsenstalling en eigen afgesloten parkeerplaats.

  Het appartement is gesitueerd op 50 meter afstand van het Vrijthof.

     meer informatie >>


   
  verkocht

  Heerlen - Bekkerveld, Burg. Waszinkstraat 93

  verkocht - VERKOCHT  

  Een geheel gemoderniseerde - gerenoveerde - verbouwde,ruime en karakteristieke hoekwoning met voortuin, via voorkant te bereiken kelderruimtes, stadstuin annex patiotuin met overdekte zitruimte / relaxruimte, gelegen in een van de meest geliefde wijken van Heerlen.  meer informatie >>


   
  verkocht

  Heuvelland - Zuid, Beutenaken 40

  verkocht - VERKOCHT  

  In het hart van het Heuvelland, in een schitterende landelijke omgeving gelegen vrijstaand perfect onderhouden landhuis met royale oprit voor meerdere auto's, carport, tuin en terrasen ( overdekt ) rondom, eene hele diepe achtertuin met twee tuinberging grenzend aan het limburgse landschap met de kleine rivier de Gulp , bos en heuvels.
  De woning heeft een ruime uitbouw aan de achterkant en is ook een ideale locatie voor wonen en werken / praktijkruimte aan huis, dan wel een woning in combiantie met B & B.

  Bekijk de mooie fotoreportage !!
     meer informatie >>


   
  verkocht

  Heerlen - Bekkerveld, Bekkerweg 90

  verkocht - VERKOCHT  

  Een karakteristiek tussengelegen herenhuis met diepe tuin, tuinberging en achterom, gerenoveerd en gemoderniseerd, gelegen in een doodlopend straatje met voldoende parkeergelegenheid, op een steenworp afstand van het park "Bekkerveld".

     meer informatie >>