Financiële diensten

Timmers Financiële Diensten onder leiding van A.V.M. Timmers, fiscalist , jurist en Erkend Financieel adviseur

Financiële diensten

Timmers & Timmers bestaat inmiddels al ruim 24 jaar en is een samenwerkingsverband tussen Timmers Vastgoed, gespecialiseerd in de verkoop van woningen, begeleiding bij aankoop van woningen, verhuur van woningen, begeleiding bij huur, beheer en taxaties, Timmers Financiële diensten met als kernactiviteiten hypotheekadvies - en bemiddeling en financieel advies. Ook kunnen wij u adviseren en van dienst zijn bij het afsluiten van de diverse benodigde particuliere verzekeringen.

Hypotheek advies

Het kopen van een woning en de daarvoor af te sluiten hypothecaire geldlening zijn belangrijke beslissingen die iemand doorgaans niet vaak in zijn/haar leven maakt. Het afsluiten van een hypotheek heeft belangrijke gevolgen voor het uitgavenpatroon. Bovendien is het voor de consument bijna ondoenlijk om in het grote aanbod van de verschillende hypotheekverstrekkers een verantwoorde keuze te maken waarin alle gevolgen op korte en lange termijn kunnen worden overzien.

Als erkend financieel adviseur en fiscalist zijn wij in staat u een onafhankelijk advies te verstrekken over de geschikte hypotheekvorm en alle financiële gevolgen en wensen voor u in kaart te brengen. Door de diversiteit van bancaire instellingen en verzekeringsmaatschappijen waar wij zaken meedoen kunnen wij onafhankelijk een groot aantal hypotheekproducten aanbieden.

Bovendien zijn wij volledig AFM en Wft proof, d.w.z. dat wij aan alle eisen voldoen op het gebied van vereiste vergunningen en diploma's, permanente educatie, wijze van advisering en informatie aan de klanten die gesteld worden in de Wet financieel toezicht. Het afsluiten van een hypotheek voor het kopen van een woning is een aangelegenheid met dusdanige financiële consequenties, dat daarbij alle facetten nauwkeurig moeten worden afgewogen.

Met ons in gesprek?