Vastgoed

Timmers Vastgoed onder leiding van I.W.L. Timmers, makelaar/taxateur

Vastgoed

Timmers & Timmers bestaat inmiddels al ruim 24 jaar en is een samenwerkingsverband tussen Timmers Vastgoed, gespecialiseerd in de verkoop van woningen, begeleiding bij aankoop van woningen, verhuur van woningen, begeleiding bij huur, beheer en taxaties, Timmers Financiële diensten met als kernactiviteiten hypotheekadvies - en bemiddeling en financieel advies .

Bemiddeling verkoop

Timmers Vastgoed is gespecialiseerd in de verkoop van woningen en overige onroerende zaken. Voor een overzicht van het actuele woningaanbod kunt u klikken op vastgoed in de menu balk. Samen met de klant wordt een strategie bepaald om de onroerende zaak voor de juiste prijs in de markt aan te bieden via de meest geschikte kanalen die daartoe open staan. Wij streven naar het onderhouden van een nauwe persoonlijke relatie met de klant, gericht op duurzaamheid. Onze dienstverlening houdt niet op het moment dat het huis met succes is verkocht. Ook in het vervolgtraject kunnen wij u kosteloos begeleiden.

Begeleiding aankoop

Naast het bemiddelen bij de verkoop van woningen heeft Timmers Vastgoed zich gespecialiseerd in de aankoopbegeleiding van woningzoekenden. De woningzoekende hoeft niet langer zelf de juiste woning te zoeken in de wirwar van het huizenaanbod en overspannen woningmarkt. Timmers vastgoed neemt alle werk uit handen. De omloopsnelheid van woningen die door bemiddeling van ons namens klanten worden aangekocht is in het algemeen zeer groot. Doordat wij beschikken over een actueel woningbestand van de regio Parkstad Limburg.

Bemiddeling verhuur

Timmers Vastgoed is gespecialiseerd in de verhuur van woningen en overige onroerende zaken. Samen met de klant wordt een strategie bepaald om de onroerende zaak voor de juiste huurprijs in de markt aan te bieden via de meest geschikte kanalen die daartoe open staan. Wij streven naar het onderhouden van een nauwe persoonlijke relatie met de klant, gericht op duurzaamheid. Onze dienstverlening houdt niet op het moment dat het huis met succes is verhuurd. Ook in het vervolgtraject kunnen wij u kosteloos begeleiden .

Begeleiding huur

Naast het bemiddelen bij de verhuur van woningen heeft Timmers Vastgoed zich gespecialiseerd in de huurbegeleiding van woningzoekenden. De woningzoekende hoeft niet langer zelf de juiste woning te zoeken in de wirwar van het (huur)huizenaanbod en overspannen woningmarkt. Timmers vastgoed neemt alle werk uit handen. De omloopsnelheid van woningen die door bemiddeling van ons namens klanten worden gehuurd is in het algemeen zeer groot.

Beheer bij huur

Timmers Vastgoed is gespecialiseerd in het beheer van woningen en overige onroerende zaken. Samen met een team van aannemers, installateurs, loodgieters en andere uitmuntende specialisten en werklieden weten een antwoord en service te geven op ieder vlak dat de opdrachtgever, maar ook huurder zich maar kan wensen. U bent daarbij verzekerd van optimale en deskundige begeleiding gedurende het gehele traject door erkende en / of gediplomeerde adviseurs. En dit alles tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Modernisatie en renovatie woningen

Timmers Vastgoed is gespecialiseerd in het moderniseren en renoveren van woningen en overige onroerende zaken. Samen met een team van aannemers, installateurs, loodgieters en andere       uitmuntende specialisten en werklieden

Met ons in gesprek?